Smitten Polish Candy Kisses

vrijdag 12 juni 2015

Helluuppp! Vandaag heb ik even jullie hulp nodig... Hulp om een mening te vormen over Candy Kisses. Kijken jullie mee?Smitten Polish hebben jullie niet eerder op Mijn Kleine Geheimpjes gezien. Het brein achter dit merk is Noelie en zij mixt haar lakjes in de States. Haar lakjes zijn 3-Free, Cruelty Free en geschikt voor veganisten. Ondertussen heeft ze alweer verschillende collecties uitgebracht en is ze nog steeds actief. Haar actieve aanbod is te vinden op haar site.

Candy Kisses hoort bij de Confection Collection, die is uitgebracht in de late zomer van 2012. In eerste instantie bestond deze collectie uit een vijftal glitterlakjes, maar later zijn er nog twee aan toegevoegd, waaronder Candy Kisses.


Candy Kisses heeft een witte crelly basis met daarin vrolijk gekleurde roze en paarse glittertjes in verschillende formaten. De crelly finish is goed gekozen, omdat de glitters hier een klein beetje doorheen schijnen en je hierdoor een mooie diepte in je lak krijgt.

Smitten Candy Kisses

Ik heb dit lakje al lang, erg lang. En toen ik het flesje opendraaide, kwam er dus ook één grote kleverige bende aan het kwastje uitgezet. Gelukkig had ik nog wat thinner en met een overload hieraan werd Kisses weer (redelijk) lakbaar. Nog steeds wel wat te stroperig naar mijn smaak, maar ik kreeg het er in elk geval op.

Op de foto's zie je twee laagjes met één laagje HK Girl.

Smitten Candy Kisses

Ik vind het zoooo vreselijk lastig met dit kleurtje! Soms denk ik "wow, wat een te gekke en vrolijke kleurencombi schijnt er op mijn nagels" en het volgende moment vraag ik me echt af waarom en wát ik op mijn nagels heb gelakt... Dus help me out!! Wat vind jij van Candy Kisses? Ik weet het echt niet, zit constant met mezelf in discussie...

Om nog wat duidelijk te zijn hieronder nog een macrootje.


Momenteel is Candy Kisses nergens te koop, maar bij Hypnotic Polish, Llarowe of BeautySoFly kun je wel terecht voor andere lakjes van dit merk. En je weet maar nooit he, met die indiemakers... Het kan zo maar zijn dat ze ineens besluit 'm nog een keertje te maken. Gemiddeld betaal je $11,5 voor een flesje van 15ml.

En.. Wat vind jij dus van Candy Kisses? Hate it or love it

6 opmerkingen :

Made With Love By The Dutch Lady Designs