Glitter Gal Transfusion

woensdag 2 september 2015

Nadat ik jullie eerder al Love Bite liet zien, kon dit lakje natuurlijk niet achterblijven. Kijken jullie mee?Glitter Gal is een Australisch merk, die vooral bekend staat om hun spetterende holografische lakjes. Maar buiten de holo's, hebben de dames ook crèmes, duo's en bijvoorbeeld glitters uitgebracht. Er is zelfs een kleine collectie aan make-up verkrijgbaar.


Transfusion heeft een prachtige aubergine-paarse basis met daarin de bekende lineaire holo. Net zoals bij Love Bite, ben ik ook helemaal van mijn stuk gebracht door deze basiskleur. Ze is namelijk prachtig! De holo erin is voor mij eigenlijk een beetje too much, maar de basiskleur maakt zo ontzettend veel goed voor me!
De regenboogkleurtjes misstaan absoluut niet in de basis en geven deze een vrolijk tintje. Op de lak zelf is weinig aan te merken: ze is voorzien van een vrij dun kwastje die precies de goede hoeveelheid opneemt en ze lakt heel erg nauwkeurig. De droogtijd is lekker snel en sja.. Wat moet ik nog meer vertellen?


Glitter Gal is ruimschoots verkrijgbaar, onder andere bij Color4Nails en MeiMei, maar ook in ons eigen land kun je dit merk shoppen, bij bijvoorbeeld Hypnotic Polish (al gaan ze er hier denk ik uit, omdat er nog maar erg weinig lakjes staan en deze in de sale zijn). Een flesje bevat 11ml  en de prijs is afhankelijk van waar je haar koopt. Dit schommelt namelijk ontzettend en ook zijn er vaak sales op dit merk. Even googlen is de moeite waard!

Wat vind jij van Transfusion? Wat is je favoriet van Glitter Gal?

4 opmerkingen :

 1. Hij is prachtig!! Nu kun je met een holo al niet fout gaan bij mij :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had nooit verwacht dat ik dit zou zeggen, gezien ik nooit zo van de holo's was, maar ben het helemaal met je eens :-D

   Verwijderen
  2. Ik had nooit verwacht dat ik dit zou zeggen, gezien ik nooit zo van de holo's was, maar ben het helemaal met je eens :-D

   Verwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs