Dollish Polish Bikini Bottom

maandag 31 augustus 2015

En tussendoor nog even tijd voor nog een lekker vrolijk lakje! Dit lakje heb ik al tijden en ook al behoorlijk vaak gedragen, maar toch heeft ze hier nog nooit gestaan. Geen idee waarom eigenlijk.Ik weet niet zo goed wanneer Bikini Bottom in eerste instantie is uitgebracht, maar ik kocht deze re-release als Mystery Bonus Shade, ongeveer twee jaar geleden alweer.


Ze heeft een vrolijke koraal/oranje-achtige basis met daarin kleine gouden glassflecks. Niet bijzonder, wel lekker kleurtje voor in het zonnetje!


Eigenlijk heb ik er weinig over te zeggen, de lak is op alle fronten gewoon prima. De haren van het kwastje zijn misschien wat lang en erg flexibel, maar niet storend en er is gewoon prima mee te lakken. De substantie is wat aan de dunne kant, maar ook hier ondervind je totaal geen hinder van. Met twee laagjes is ze voldoende dekkend en de droogtijd is lekker rap. Fijn lakje toch?!

Dollish Bikini Bottom

Momenteel is ze niet verkrijgbaar, maar hou de Clearance Bin van Dolly op Etsy in de gaten, omdat hier regelmatig oude lakjes opnieuw in de verkoop gaan! Daar betaal je $6,75 voor een fullsize lakje.
Enne,... Ze zijn helemaal veilig ja :-).


Wat vind jij van Bikini Bottom?

6 opmerkingen :

 1. Gorgeous! I do love flecks in a polish :-D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Me too! Although i love flakies matte, i haven't tried yet with this one! Have to do it one time!

   Verwijderen
 2. Ik ben altijd dol op lakjes die snel drogen! Leuke kleur zeker voor mn vakantie naar Ibiza!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, daar ben ik ook altijd wel fan van! Oeh, Ibiza! Geniet ervan en fijne vakantie!!

   Verwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs