Kiko 531/ Pearly Green Butterfly

vrijdag 25 september 2015

Vandaag heb ik nog een toppertje van Kiko voor jullie.
Nummertje 531 is ook wel bekend onder Pearly Butterfly Green en ondanks dat ik ook deze naam niet zo heel spannend vind, moet ik toch toegeven dat ze in elk geval hun best aan het doen zijn. Wie weet hebben ze over een jaar of tien ook wel hele gave namen :-)...


In het flesje zie je een prachtige groene tint die wat van teal wegheeft, maar ook lichtjes wat grasgroen in zicht heeft. Bijzonder kleurtje wel!


Ze lijkt in het flesje erg sheer, maar ik kwam er al snel achter dat dat komt doordat de finish glassfleck is.Toch lakte ze zeker niet slecht, want op de foto's zie je twee laagjes.

De substantie is wat aan de dunne kant, maar niet ernstig en het kwastje is erg fijn in gebruik. Ze is ont-zet-tend shiny van zichzelf en daarom heb ik een topcoat achterwege gelaten. Nouja, ik heb opnieuw gelakt en toen de topcoat achterwege gelaten, omdat ik echt alleen maar weerkaatsing op de foto's te zien kreeg. Ze is echt heel erg sprankelend!


Ik kocht dit lakje voor €1,90 in de Kiko Store in Keulen, maar ondertussen kun je ook op de website terecht, of in één van de drie shops in Nederland. Deze zitten in Amstelveen, Rotterdam en Amsterdam.

Wat vind jij van # 531? Ik krijg weer even helemaal het zomergevoel terug ervan :-).

4 opmerkingen :

 1. Oh die is gaaf! Hij staat je heel goed!! Ik vind de Kiko producten altijd leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw is het wel echt flets en mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, die is mooi! Heerlijk vrolijk, maar wel elegant.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This is an amazing green I really like it :-D

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs