piCture pOlish o'Hara

donderdag 8 oktober 2015

En vandaag was het weer tijd om een topper van een kleurtje aan jullie te laten zien. Wat zeg ik? Een knaller! Echt, ik kan mijn liefde voor deze kleur niet op een normale manier uiten geloof ik.. Excuse me...o'Hara is uitgebracht in januari 2013 en hoort bij de Opulence Shades. De kleur is geïnspireerd door Scarlett o'Hara, wat de independent lady is uit de klassieker Gone With The Wind.


o'Hara heeft een fantastische rode kleur met roze ondertoon en in deze tint zitten de prachtige scattered holostukjes waar piCture pOlish om bekend staat. Ik kocht dit lakje eigenlijk een beetje op de gok, maar ben er zó ontzettend blij mee! Geen "ruby-red" dit keer, maar prachtig en vrouwelijk rozerood. Wat een fantastisch kleurtje!


Ook deze was weer een topper om te lakken: het fijne kwastje, de goede substantie: alles is fijn aan deze lak. De pigmentatie is verrassend goed en was eigenlijk met één laagje al voldoende. Toch zie je twee laagjes op de foto's. De droogtijd was bizar snel en dat is natuurlijk altijd erg fijn!


De foto's zijn zonder topcoat en zoals je ziet, glanst ze je dan ook al tegemoed. 
In het zonnetje tonen de scattered holo's hun kunsten en kun je genieten van een heleboel kleurige stippeltjes in je lak. Echt, ze maakt ze zo vreselijk vrolijk!


o'Hara is nog ruimschoots verkrijgbaar, bij o.a. PrettyPolish en Harlow&Co. Een flesje bevat 11ml, is 5-Free en kost tussen de 10 en 15 euro per flesje.

Wat vind jij van o'Hara? Word je er net zo vrolijk van als ik? 


3 opmerkingen :

Made With Love By The Dutch Lady Designs