Casuelle Colour Changing Nailpolish

zondag 25 augustus 2013


- Tip -
Herinneren jullie je nog de post over die nagellak die van kleur veranderde door middel van temperatuur? Die post ging over Dance Legend #170.
Vandaag heb ik weer een thermolakje, twee zelfs! Dit keer leuk voor iedereen en ook goed verkrijgbaar. Ik heb het over Casuelle Colour Changing Nailpolish.

Casuelle Colour Changing
Geloven jullie dat de paars + blauwe dezelfde zijn?
En roze + wit ook?

Ik had wel eens gehoord dat de Intertoys make-up producten verkocht, maar was er eigenlijk nooit gaan kijken, omdat ik het idee had dat het a la barbie zou zijn.. Schmink zeg maar.
Tot ik hoorde van bovenstaande nagellakjes.. Die zagen er veelbelovend uit!

Ik was dus totaal onbekend met het merk Casuelle, tot ik deze lakjes kocht.
Helaas is er niet zo heel veel informatie over het merk te vinden, maar ik ben er ondertussen achter dat ze buiten nagellak ook nog oogschaduw palettes, lipglosjes en accessoires verkopen.
De Colour Changing Nailpolishes zijn er in 4 kleuren, waarvan ik er 2 heb meegenomen en laat zien.
First up is Feel Like Daydream Dancing, een kleur die me in het (mini) schap(je) al erg opviel: een lekkere felroze lak die nog verkleurt ook! Volgens het labeltje naar een paar tinten lichter roze.
De koude kleur is bij deze lak lekker knalroze, terwijl de warme kleur wit tot zeer lichtroze is.
De tint van de wit vind ik alleen niet mooi op zichzelf, maar als combinatiekleur is-ie wel erg leuk!
 
Feel Like Daydream Dancing, 3 laagjes


 Next is Feel Like Midnight Sky. Ook deze viel me in de winkel op doordat het een lekker fel kleurtje is. Volgens het labeltje zou deze lavendelpaarse kleur naar blauwpaars veranderen. Leuk!
Zoals je op de foto kunt zien, is dat blauwpaars gewoon lekker knalblauw.
De koude kleur van deze lak is paars, de warme kleur is blauw. De combinatie is niet zozeer mooi te noemen, maar ik vind 'm wel retegaaf!

Feel Like Midnight Sky, 3 laagjes
Net onder de kraan vandaan

Maar nu... Het blijven toch budget lakjes he.. Is het wat of niet?
Ik moet zeggen dat ik echt positief ben verrast! Feel Like Daydream lijkt met het eerste laagje niet te dekken, maar bij het tweede laagje zit-ie eigenlijk prima. Totdat je merkt dat je nagellak gaat verkleuren door de warmte van je nagelbedden, dan zie je dat je toch nog beter één extra laagje kunt lakken. Dit heeft niet zozeer te maken met de slechte pigmentatie, meer omdat het een erg lichte kleur is. En de oneffenheidjes zie je pas wanneer de lichte kleur zichtbaar is.
Feel Like Midnight Sky was overigens prima met 2 laagjes, maar voor het mooie heb ik er toch 3 gelakt. Her en der was het met 2 nog nét niet goed.

De droogtijd van de lak is acceptabel, maar niet heel erg snel. Een sneldrogende topcoat vind ik dus wel een must bij deze. De topcoat geeft trouwens verder geen vermindering van het effect, fijn!
 
Buiten deze 2 kleuren zijn er nog 2 kleuren te koop, namelijk Feel Like The Sky Is The Limit, welke van grijs naar groen verkleurt. En Feel Like Moonlight Cherry, welke van oudroze naar berry verkleurt.
De Colour Changing Nailpolishes bevatten 10ml, kosten €2,49 en zijn te koop bij Intertoys.
Note: Ze zijn ook te koop bij sommige filialen van DA- en DIO- Drogisten.
 
Enne... Vergeten jullie Mijn Kleine Geheimpjes niet te liken op Facebook ;-)?
Heb jij al lakjes van Casuelle geprobeerd? Xx

3 opmerkingen :

  1. Heel gaaf! Dat wordt binnenkort even langs de intertoys :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik geloof dat ik een keer langs de Intertoys moet dus :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs