Pretty & Polished Liberty Bell Ruby

maandag 26 augustus 2013

Vandaag heb ik weer een fantastische indie voor jullie, namelijke Pretty & Polished Liberty Bell Ruby.
 
Pretty & Polished is gestart door Chelsea en in 2011 begonnen met verkoop op Etsy. Ondertussen is het merk onder de indie lakjes goed bekend en heeft ze een eigen site waar je de lakjes kunt kopen en ook zijn er al een aantal andere verkooppunten waar je voor het merk terecht kunt.
Er zijn alweer een aantal collecties door Chelsea uitgebracht en Liberty Bell Ruby hoort bij de Gems N Gellies, welk part was van de Birthday Celebration Collection .
De Gems N Gellies bestaat in totaal uit 3 lakjes en alle 3 zijn het glitters in jelly's. Behalve de roze Liberty Bell Ruby bevat de collectie ook nog de blauwe Heart Of Ocean en de zwarte base met paarse glitter genaamd Tears of Dionysus. Ik heb ze alle 3 en wil ze ook alle 3 laten zien, dus stay tuned.
Maar laten we eerst eens kijken naar Liberty Bell Ruby.
 
Liberty Bell heeft roze ronde glitters en hexglitters in 2 verschillende tinten roze, weke in een base zitten die een kruising is tussen magenta en rood.
De lak brengt prettig aan, al is het soms even vissen naar wat glitters. Het vreemde is dat het kwastje absoluut (meer dan) genoeg glitters opneemt, maar op de een of andere manier komen die niet allemaal op je nagels terecht. Buiten dat, is het een fijne lak. Brengt zeer gladjes aan, heeft een fijne substantie en een fijn kwastje om mee te werken en de droogtijd is vrij vlot.
Wat me in het bijzonder opviel bij deze lak, is dat de jelly base ontzettend goed gepigmenteerd is, met 1 laagje heb je eigenlijk al een prima kleurdekking!
 
Liberty Bell, 2 laagjes + topcoat
 
 
De glitters liggen allemaal plat op de nagel, wat voor mij wel een must is, omdat ik er anders mee ga zitten spelen en mijn mani binnen een half uurtje verpest. De lak heeft wel echt een topcoat nodig, zodat de glitters een mooie glans krijgen, maar een glitter-topcoat is absoluut niet nodig.
 
Pretty & Polished is te koop via P&P, maar ook via Mei Mei.
Een flesje bevat 15ml en varieert qua prijs tussen $8-12 per stuk.
Note: Pretty & Polished heeft ook een paar erg gave thermo lakjes in haar assortiment!
Kende jij Pretty & Polished al? Wat vind je van Liberty Bell Ruby?
Xx

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Made With Love By The Dutch Lady Designs