Favoriete webshops

zaterdag 10 augustus 2013

Dit keer ga ik jullie een "groot" geheim onthullen.. Namelijk mijn favoriete webshops!
Ik begin met de Nederlandse webshops en eindig met de buitenlandse.
Nederlandse webshops:
Enchantra www.enchantra.com
Enchantra is een online beautyshop gevestigd in Kapelle, Zeeland.
Ze hebben o.a. China Glaze, Color Club, Glitter Gal en Golden Rose in hun assortiment, maar ook leuke make-up merken zoals Sleek en Sugarpill en zelfs voor het gel-lak merk Red Carpet Manicure kun je er terecht. Of misschien was je wel op zoek naar de kwasten van Real Techniques?
Ook staan ze er voor open (uiteraard wel in overleg!) om een uurtje/dagje in de showroom te komen winkelen. Dat heb ik zelf een paar weken geleden gedaan met een vriendin en ik vond het echt een absolute aanrader!
De verzendkosten hangen af van de grootte van het product; brievenbus voor platte spulletjes en pakketpost voor nagellak en grote(re) bestellingen. De pakketten worden verzonden met GLS en zijn € 4,50. Betalen kan via iDeal, PayPal, overboeking, creditcard en zelfs via MultiSafePay. 


The Make-Up Spot www.themakeupspot.nl

The Make-Up Spot is ook een online beautyshop gevestigd in Zegveld, Utrecht.
Ze hebben een leuk nagellak assortiment met o.a. Barry M, China Glaze, Orly, Deborah Lippmann en Wet 'N Wild en vooral met deze laatste 2 merkjes zijn ze vrij uniek in Nederland!
Ook voor make-up en make-up kwasten ben je hier aan het goede adres. Sleek, Make Up Studio en MeMeMe zijn maar een paar van de merken die ze aanbieden.
De verzendkosten zijn standaard € 3,95, ongeacht of het nou enveloppe- of pakketpost bedraagt en bij besteding vanaf € 30 zijn de verzendkosten gratis.
Betalen kan door middel van iDeal, overboeking of via een acceptgiro.

Boozyshop www.boozyshop.nl
Boozyshop is ook een online beautyshop gevestigd in Clinge, Zeeland.
Ze verkopen o.a. nagellakmerken zoals Misa, China Glaze, Trind, Models Own en Deborah Lipman, maar ook voor make-up en skincare producten zit je hier goed. Een kleine greep van hun assortiment is Revlon, Sleek, Milani en The Balm.
Verder hebben ze ook een erg leuk assortiment aan bad- en douchespulletjes en make-up kwasten.
De verzendkosten hangen ook hier af van de grootte van het product en varieren tussen de € 1,99 en € 5,50. Betalen kan door middel van overboeking, PayPal, creditcard, iDeal en onder rembours.
The body Shop www.thebodyshop.nl
The Body Shop is in Nederland goed bekend, helaas zijn de shops niet altijd even dichtbij. Gelukkig hebben ze sinds een tijdje een webshop, wat voor mij een fijne uitkomst is, gezien het dichtstbijzijnde filiaal toch al gauw een half uurtje rijden is.
TBS verkoopt voornamelijk verzorgingsproducten van hun eigen merk, maar ook hebben ze make-up in hun assortiment. Ik ben altijd erg fan van de douchegelletjes omdat ze zo ontzettend lekker ruiken en ook vrij zuinig in gebruik zijn.
De verzendkosten zijn gratis vanaf €40, daaronder betaal je € 5,00 aan verzendkosten.
Betalen kan met iDeal of creditcard.
Service en levering zijn ook hier tot nu toe bij mij altijd goed gelopen!
Enige "nadeel" is dat ze áltijd mega kortingen en acties via hun site hebben lopen en ik daardoor erg moeilijk aan die €40 kom. Als ik dan een product erbij bestel, gaat er weer een paar euro van het totale bedrag af door een korting en ga zo maar door. Natuurlijk is dat erg fijn, omdat je veel meer producten voor een lagere prijs hebt, maar af en toe is het ook weleens vervelend, haha.

Er zijn natuurlijk nog veel meer beauty webshops, bijvoorbeeld Alice & Jo of Fresh Mint Cosmetics, maar daar heb ik te weinig of geen ervaring mee om ze hier te vermelden. Mocht dit in de toekomst wel gebeuren, zal ik deze post aanpassen.


Buitenlandse webshops:
iHerb is een site waar je voornamelijk terecht kunt voor natuurlijke producten. Denk aan thee, kruiden, supplementen, dieetpillen etc. Maar ook hebben ze de kwasten van Real Techniques voor zeer schappelijke prijsjes en ook een aantal make-up producten en een berg natuurlijke verzorgingsproducten.
Er zijn een aantal manieren van verzenden, namelijk
Priority by DHL- $ 4,00
Express by DHL- $ 12,00
UPS- $ 24,00
  
Priority is natuurlijk de goedkoopste, maar wordt erg vaak door de douane onderschept. Dus als je een bestelling hebt met een waarde van meer dan € 23, kun je beter voor Express kiezen. Deze is ten eerste een stuk sneller en daarbij wordt deze veel minder vaak onderschept en kom je dus niet voor de "verrassing" van extra kosten te staan.
Nadeel is dat je hier alleen met creditcard kunt betalen, paypal is niet mogelijk.

Note: Met de code TSC923 krijg je bij besteding van $40 of meer een korting van $10 !
Bij een bestelling onder de $40 krijg je een korting van $5.
Deze actie geldt bij je eerste bestelling.



Zoeva www.zoeva.de

Zoeva is een webshop uit Duitsland met ontzettend fijne make-up kwasten voor een zeer fijn prijsje!
Ook verkopen ze primers en oogschaduws, de bekende Graphic Eyes eyeliners, een aantal palettes, losse poeder blushes en nepwimpers.

Ik ben alleen bekend met de Graphic Eyes, de poeder blush, de kwastenreiniger en een aantal oogschaduwkwasten en ben echt op en top tevreden! Goede kwaliteit voor zeer fijne prijsjes!

De verzendkosten zijn € 5,50 per pakket, worden verzonden met DHL en heb je met ongeveer 4 a 5 dagen in huis. Betaling geschiedt door middel van overboeking of PayPal.



Nailsupplies www.nailsupplies.us

Nailsupplies is een favoriet voor groepsbestellingen. Ze hebben erg veel voor manicure en pedicure en verkopen verschillende merken zoals Orly, China Glaze, OPI, Color Club en Ruby Wing, maar ook voor gelpolish kun je hier erg goed shoppen. De prijzen liggen onder de verkoopprijs en zijn over het algemeen ook goedkoper dan wanneer je op eBay besteld.

Nailsupplies werkt met een flate rate box voor verzendingen. Er zijn een aantal opties:
Small (t/m 9 lakjes): $ 28.75
Medium (t/m 45 lakjes): $ 77.05

Large: afhankelijk van aantal, beginnend bij $ 85.00

Betalen kan door middel van creditcard en PayPal.


eBay, wie kent het niet? Lekker neuzen voor goedkope hebbedingetjes of voor oude (HTF) lakjes gaan..
Alles is mogelijk op eBay. Een paar van mijn favoriete sellers:
Salon Supply Store

De manier van betalen is per verkoper verschillend, maar over het algeem gebruik je PayPal bij eBay aankopen.

Llarowe www.llarowe.com

Llarowe is in 2011 opgericht door Leah Ann LaRowe en sindsdien internationaal een ware hit.
De bekendste en meest moeilijk verkrijgbare indie lakjes zijn hier verkrijgbaar en de lijst van verkrijgbare merken blijft maar groeien en groeien. Een waar walhalla voor nagellak liefhebbers!
 Leah Ann is echt een hele aardige vrouw en heeft alles over voor haar klanten. Geweldige service!
Ik heb weleens een beschadigd flesje ontvangen en er werd zonder pardon een mailtje teruggestuurd dat er al een nieuw flesje onderweg was! 
Over de verzendkosten kan ik geen indicatie geven, dit is afhankelijk van het gewicht. 1 los lakje bestellen is vrij duur, daarom doen wij vaak een groepsbestelling, want hoe meer lakjes, hoe minder verzendkosten per lakje. Internationale orders boven de $200 worden gratis verzonden.
Betalen kan met PayPal en creditcard.


Color 4 Nails www.color4nails.com

Met C4N heb ik zelf geen directe ervaring, maar wel ervaring door middel van een aantal groepsbestellingen. C4N heeft sinds kort een website, erg fijn! Hiervoor hadden ze een facebook pagina, waar je via de notities kon zien welke lakjes er op voorraad waren en ze dan via de mail kon bestellen. Het was een beetje omslachtig, maar de bestellingen gingen altijd goed en ze reageert altijd erg snel op vragen.

C4N heeft leuke merken in haar assortiment, onder andere Dance Legend (waar de geweldige #170 van is), A England, Glisten & Glow, Penelope Luz en natuurlijk nog veel meer!
Note: Reguliere merken zoals OPI en China Glaze zijn ook te koop, maar die staan niet op de site. OPI mag officieel niet online verkocht worden, that's why. Blijft ons kleine geheimpje toch :P ? Ben je toch benieuwd naar welke OPI lakjes ze verkoopt, klik dan hier. Deze lijst wordt trouwens regelmatig geupdate.
Ze hanteert over het algemeen een flat rate shipping voor $20 voor maximaal 12 lakjes.
Als je minder dan 6 lakjes besteld, kost het eerste lakje $9,50 en elk volgend lakje $2.

Ook voor de internationale beautyshops kun je bij véél meer terecht, o.a. bij Mei Mei, Ninja Polish en Amazon, maar ook hier heb ik te weinig ervaring mee om een review over te schrijven.
Veel plezier met shoppen!
Xx

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Made With Love By The Dutch Lady Designs