Tweezerman pincet

zaterdag 31 augustus 2013

Okee, vandaag eens iets héél anders. Net zoals vele van jullie ben ik in mijn jongere jaren begonnen met het plukken van mijn wenkbrauwen en ben ik al menig keer (bijna) huilend naar de schoonheidsspecialiste gereden om het te laten corrigeren.
 
Toch is elke week daar heen gaan voor een touch up een beetje teveel van het goede en ook erg ten nadele van mijn portomonnee, dus blijf ik toch zelf plukken.
In de loop van de jaren heb ik gemerkt dat het sóórt pincet ontzettend verschil maakt.
 
Ja, hoe kan er nou een verschil tussen verschillende merken en/of soorten pincetten zitten, het is immers allemaal hetzelfde? Nou, niet dus...
Ik ben al jaren in het bezit van mijn superfijne Tweezerman® pincet en wil echt niet anders meer.
 
 
 
Zoals je op de foto kunt zien (merkje is eraf gesleten bijvoorbeeld), is dit geen nieuwe meer. Sterker nog, ik heb deze gekocht toen ik voor de allereerste keer op vakantie was in The States en dat is alweer.. Oh boy... 8 jaar geleden.
De pincet die je hierboven op de foto ziet, is dus alweer 8 jaar oud, kun je het geloven?
En ik gebruik 'm nog wekelijks, zo niet dagelijks. En hij is nog nooit geslepen.
 
Uit mn hoofd gezegd kostte de pincet $18 dollar, best een aardig prijsje voor een stukje metaal.
Maar ik was het toendertijd al zó zat dat mijn pincetten binnen de kortste keren bot waren en geen haren meer oppakten. Tijdens mijn vakantie zat ik in een beautysalon en daar vertelden de medewerksters mij over de Tweezerman® pincetten. Dit klonk zo goed, dat ik meteen was overtuigd en er eentje heb aangeschaft. En tot nu toe nog steeds geen spijt.

 
Ja, het is een flinke investering, maar als je even terug rekent in de jaren dat ik de pincet al gebruik, valt het echt hartstikke mee en was ik meer geld kwijt met elke 2/3 maanden een nieuwe, goedkope aan te schaffen.
 
Buiten de leuke kleurtjes die het merk aanbiedt, heeft de pincet een normale lengte, ligt lekker in de hand, werkt precies en én pakt geen huid mee. Vanaf het begin is hij al zo fijn. Ik had ook weleens met die goedkopere dat ze juist op het begin té scherp waren waardoor ik weer eens een wondje in mijn wenkbrauw maakte (ja sorry, ik val regelmatig in de categorie kluns ;-) ), maar dat is bij deze pincet niet van toepassing. Ook de lichte donshaartjes zijn absoluut geen probleem voor mijn lieve Tweezermannetje!
En het belangrijkste vind ik dat het pincet gewoon na 8 jaar nog steeds vlijmscherp is.
 
Dus, ben je op zoek naar een goede pincet die echt jaren mee gaat? Probeer eens een Tweezerman®. Ik beloof je dat je daar geen spijt van gaat krijgen!
De Tweezermans zijn in Nederland bij een heleboel webshops verkrijgbaar, maar ook bij de Bijenkorf, ICI Paris en Douglas en ze kosten €23 per stuk. Ook is er een mini-variant, deze kost €13.
 
Ken jij de Tweezerman® pincetten al? Of vind je een simpele huis, tuin- en keukenpincet ook prima?
Xx

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Made With Love By The Dutch Lady Designs