Inglot 389

zondag 1 september 2013


Vandaag weer een lakje van één van mijn favoriete merken van het moment, namelijk Inglot #389.
Dit keer geen mooie herfstkleur, maar een lekkere vrolijke blauw, het is immers nog zomer toch ;-)!
 
#389 hoort tot de Colour Play Collection of Nail Enamel en deze collectie is uitgebracht in het voorjaar van 2013. Ondanks dat de naam doet vermoeden dat er alleen maar pastelkleurtjes in deze collectie zitten, is #389 daar een uitzondering op, deze kleur is namelijk lekker fel.
 
Inglot #389, 2 laagjes + topcoat
 
 
De lak is, net zoals mijn andere ervaringen met Inglot lakjes, ontzettend fijn.
Omdat het een vrij licht kleurtje is, was ik bang dat-ie ontzettend zou gaan strepen, omdat lichte kleurtjes daar wel om bekend staan. Bij het eerste laagje leek het ook drama te worden, maar door het "self-leveling" effect verspreid de lak zich over de nagels waardoor stepen er vrijwel niet zijn. En met het tweede laagje verdwijnen de streepjes die zichtbaar waren als sneeuw voor de zon.
 
Inglot #389, 2 laagjes met OPI Solitaire als accentnagel
 
 
Het nadeel van deze lak is dat de kleur echt allesbehalve uniek is. Maar dat de lak zo ontzettend fijn opbrengt en snel droogt, maakt het voor mij toch een winnaar.
Ik moet wel even wennen aan deze lak, want hij is echt behoorlijk fel. Maar dat maakt 'm ook wel weer erg leuk.
 
De Inglot Core Collectie bevat 15ml, kost € 12 en is verkrijgbaar bij de Flagship Store in Amsterdam, de Brand Stores in Amersfoort en Eindhoven of tijdelijk bij de Pop- Up Store in Rotterdam. Deze Pop- Up Store is er tot december 2013 en daarna vertrekt deze Pop- Up Store naar een andere locatie in Nederland. Welke overigens nog onbekend is. Ik hoorde van een medewerkster dat ze wel bezig zijn om een vaste Inglot Store in Rotterdam te gaan vestigen...
 Ook is er een webshop in de maak, welke "ergens" in 2013 actief zou moeten zijn/worden, maar helaas is er nu nog weinig actie te zien op de site...
X

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Made With Love By The Dutch Lady Designs