Barry M Lady

donderdag 21 november 2013

Yes yes yes yes, helemaal happy hier!!
Zondag liep ik in Rotterdam en gingen we een winkel binnen waardoor ik me serieus af vroeg of er daadwerkelijk omzet gedraaid zou worden daar. Totdat m'n vriendinnetje ineens spoorloos was. Na wat zoekwerk, vond ik haar bij een schap van Barry M! Dus ja, de winkel zal vast wel omzet draaien, haha!
Lady is een lakje die uit dezelfde collectie komt als de waanzinnige Countess, namelijk de Royal Textured Glitter Collection. Deze collectie bestaat uit 5 verschillende kleuren textuurlakjes, allemaal met sparkletjes.


Zoals ik eerder verteld heb ben ik gek op witte lakjes en zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben, ben ik ook dol op textuurlakjes. Toen ik OPI Solitaire op de promo-foto's zag, wist ik dat ik deze moest hebben, maar zoals ik hier al vertelde, was Solitaire echt een gigantische flop. En ook mijn 2e poging, met Essence Hey, Nude, verliep helaas totaal anders dan geplanned.
Deze twee lakjes waren het voor mij gewoon echt niet, maargoed.. de zoektocht naar dé witte texturelak bleef bestaan... Een ezel stoot zich normaal gesproken niet 3x aan dezelfde steen toch?


De lak heeft een witte basiskleur met daarin goudkleurige en koperkleurige glittertjes... Wow!
Al met al dus erg blij, want ik ben niet die ezel :D!


Jaaaa... Dit is hoe ik mijn wit graag zie! Geen kalkwit, maar een wat zachtere wit. En de goud- en koperkleurige glitters geven deze witte kleur een zeer subtiele zachtgele tint, waardoor-ie absoluut zacht is. Voor mij is dit dus een winnertje. Op de foto's zie je 2 laagjes en dat is absoluut voldoende.

Ik vertelde al eerder dat Barry M bij mij erg snel in mijn top 5 was gekomen qua favoriete merken en ook Lady voldoet aan dit eisenlijstje. De droogtijd had van mij iets sneller gemogen, maar het is ook weer niet zo dat ik tot het  frustrerende toe moet wachten. Prima lakje dus weer!

Hier zie je goed dat de glitters een zachtgele gloed afgeven


Ik heb dit lakje bij River Island gekocht voor € 5, maar het lakje is ook bij o.a Alice&Jo en The Make Up Spot te koop. Een lakje van Barry M bevat 10ml/
X

2 opmerkingen :

  1. Wow, inderdaad een prachtige lak! Wil hebben!! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. HAHAHAHHAHA Vriendinnetje meld zich! Hijs gaaf! Staat je goed :)

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs