Tag #2- Guilty Pleasures

dinsdag 5 november 2013

Beware: Als je verder leest, verwacht ik ook jullie antwoorden in de comments he...
Nu is nog de kans om weg te klikken... :P.


Soms zijn tags die je tegenkomt gewoon té leuk om voorbij te laten gaan. Zo ook de Guilty Pleasures, die ik zag bij Team Confetti. We kennen en hebben de guilty pleasures denk ik allemaal wel... Iets waar je helemaal zot van bent, maar waarvan je eigenlijk vindt dat het te triest voor woorden is om uit te spreken...
Nouja, daar gaat deze tag dus over :-).

Bron: bubblews.com


Film.. Oh god, ik durf het echt gewoon bijna niet te typen, want ik denk dat het één van de slechtse films óóit is... Maar ik hou ervan! Ik heb het nu over Cry Baby.
Want ja.. Johnny Depp is daar natuurlijk op zn leukst... Een heerlijke badboy die uiteraard op het brave, rijke meisje valt. Maar dat is niet alles, want het is natuurlijk ook genieten van de vreselijkste nummers. Maar oh, wat zingen ze zo fijn mee! Is dat dan het enige waarom ik die films serieus aanbid? Nee, ik vind het "verhaal" ook geniaal.. Dubbele quilty pleasure dus, want de meeste mensen zien geen verhaal in die film, haha! Ik heb 'm op dvd en bekijk 'm ook minimaal één keer per jaar. Gewoon... omdat het kan! En ja, ik moet nu natuurlijk eerlijk bekennen dat ik er helemaal bij wegzwijmel..



Serie... Friends. De serie an sich is natuurlijk helemaal geen quilty pleasure, maar mijn gedrag wel !!!
Ik ben gewoon op de een of andere manier niet meer te houden als deze serie opstaat. Ik heb de serie op dvd en die is serieus grijs gedraaid. De vriendschappen, de humor... Ik kan me helemaal vinden in de humor. Veeg me op wanneer "The One Where Joey Speaks Frencs" opstaat, of de aflevering met Ross z'n leren broek, of het eeuwige Ross/Rachell-verhaal, of de aflevering met de bruiningscabines, of, of... Tijdens het typen beleef ik de serie weer opnieuw en ik lig letterlijk op de grond met buikpijn en tranen in mijn ogen van het lachen! Het is zelfs zo erg, dat mijn buren een berichtje naar me sturen met "staat friends weer op". Dus ja, dat zegt wel genoeg he...
Lachen, gieren, brullen! Deze serie maakt me áltijd happy!



Muziek... Dit is een twijfelgevalletje, maar ik ga toch voor The Backstreet Boys. Mijn dreamteam van het verleden. Och jeetje, ik was wel echt die-hard fan te noemen en ik ben een beetje bang dat ik hier nooit meer overheen gekomen ben. Als ik een grote schoonmaak heb, gaat kei (en dan ook echt kei-) hard de cdspeler aan en ben ik aan het eind van mijn schoonmaakklus gewoon schor van het meeblerren.
Oh yes, i want it that way! En ja, een extra guilty pleasure hier, want al mijn vriendinnetjes waren helemaal gek van de blonde Nick. Maar ik moest het, zoals altijd, weer even anders doen: mijn grote held was de lange en mysterieuze Kevin. En het leukste nummer? Moeilijk, maar ik denk toch dat ik voor "Everybody's Back" ga, want jeetje, wat heb ik uren voor de spiegel besteed om ook dat dansje te kunnen...



Snack...  Dit vind ik wel een lastige, want ik ben nooit zo van de snackies. Nadat ik er na een jaar achter kwam dat mijn frituur in de schuur helemaal vol zat met balletjes van het hondenkleed (die woef kapot had gebeten) heb ik dat ding ook zonder pardon de deur uit gedaan en sindsdien ook eigenlijk niet meer gesnacked. Ben meer van de oven- of stoomhapjes.
Maar als ik dan toch iets moet bedenken, zijn het mozzarella sticks. En.. Thank God dat deze in Nederland nauwelijks verkrijgbaar zijn, want tijdens mijn vakantie naar de USA heel wat jaartjes terug, ben ik in 2,5 week ruim 10 kg aangekomen (wat er gelukkig weer af is hoor :P ). Bij het ontbijt, lunch én diner bestelde ik die dingen als side dish.. Jummie, verrukkelijk!

Bron: yelp.com


Activiteit... Nachtelijke avontuurtjes. Of hoe noem je dat? Alles wat ik overdags meemaak, beleef ik in mijn slaap nog een keer, alleen dan 10x beter! Heb ik overdags ruzie met jou? Wees er maar op voorbereid dat mijn hulk-power me in de nacht laat overwinnen! Ik praat, ik antwoord, ik heb mijn ogen open, ik beweeg, ik zit rechtop, ik scheld, ik schop en ik trap. En als het écht ernstig is, dan doe ik ook nog aan slaapwandelen.
Gelukkig voor mij merk ik daar zelf niets van, maar het heeft me nog weleens gênante momenten in de ochtend opgeleverd... Want ja, wat zeg je als je blijkbaar ruzie had en ook letterlijk antwoordde met je ogen open, maar je je er de volgende ochtend gewoon niets meer vanaf weet...?!
Of als het blijkt dat je midden in de nacht op de paddenstoelen van Mario hebt gejaagd.. In iemand anders zn rug!?!!
I know, de mensen die me een beetje kennen weten dat er momenteel een andere quilty pleasure speelt. Maar sorry ladies, om over sommige dingen op internet te praten vind ik echt not done, dus ik hou het bij mijn nachtelijke avontuurtjes!

Absurde verslaving... Sja... Ik denk dat die hier ondertussen wel vrij duidelijk is, dat is namelijk nagellak.
Ik zit nu rond de 300 flesjes, terwijl ik vrij duidelijk ben geweest naar iedereen toe dat ik onder de 200 wilde blijven.. Sja, wat kan ik erover zeggen... Shit happens!

Crush... Luid en duidelijk: Mark Webber! Ooit geworden en nooit meer weggegaan.
Toen ik 18 was en mijn toenmalige vriend helemaal gek was van F1, keek ik op het begin maar mopperend mee. Tot ik op een dag Webber ontdekte en ineens maar al te graag meekeek met die F1. Toen hij erachter kwam wáárom ik meekeek, keek hij dus in het vervolg met zijn vrienden en met zijn of mijn vader :')...  Ik werd meestal verbannen naar/voor andere dingen... Hahahaha!!
Ook met paps F1 kijken ging niet helemaal zoals geplanned. Het ging altijd goed, hij lekker tegen de tv vertellen hoe het beter moest (ofcourse.. testosteron weer aan het woord!) en ik stilletjes zwijmelen bij Mark. Totdat moeders een keertje vroeger terugkwam van de honden uitlaten en mij onbewust verraadde...
Nu, bijna 10 jaar later, krijg ik nog regelmatig een smsjes of whatsappie van mn vader of ik de tv niet moet zappen...

Bron: cnn.com


Kleding... Nog zoiets beschamends, maar mijn favoriete kledingstuk is de oude trui van mijn ex. En niet zomaar een oude trui, want toen het nog van hem was, zaten de gaten er letterlijk al in. En nu is het nog erger: de mouwen rafelen, de trui zit onder de verf- en vetspetters en buiten dat is het echt zo'n OERLELIJKE football-trui van Nike. Wit met blauwe letters "Football".
Maar hij is zo vreselijk cozy. Toen hij hier uit huis vertrok, heb ik die trui expres onderin m'n kast gelegd, ik hou van dat ding! Ik heb hem ondertussen wel verteld dat ik die trui nog heb hoor en ik mag 'm houden (goh, haha). Wees gerust, buitenshuis loop ik er écht niet in. Maar binnenshuis.. oh, zo vaak als het kan!

Uiteraad moet en zal ik voor deze tag ook iemand benoemen en diegene is hier wel vaker besproken..
Waarom haar? Gewoon, omdat ik té nieuwsgierig ben!
Dus Anc.. bij deze!

Enne... Als je geen blog hebt, mag je je antwoorden gewoon in de comments zetten ;-).
Ik ben té nieuwsgierig, hahahaha, dus posten maarrrr!!
X

9 opmerkingen :

  1. Nou vooruit Yv...

    Maar en niet zo heel spannend (en die de dingen die wel spannend zijn gooi ik niet op internet... hahaha)

    Film
    Lastig kiezen, heb er eigenlijk een paar die ik altijd wel wil zien als die op tv is, die ik bovendien op dvd heb dus altijd zou kunnen kijken...
    Pretty Woman
    Notting Hill
    Dirty Dancing
    Lion King.

    Heerlijk wegzwijmelen en genieten. Ik kan ze bijna letterlijk meepraten ondertussen.
    Dirty Dancing is zo heerlijk, moest wel lachen om jouw verhaaltje bij de BB, want ik heb dus heeeel vaak die dansjes geprobeerd te doen. Best lastig in je eentje _O-

    Serie
    Friends en Se.x and the City
    Friends heerlijk! The one with... Geweldig. Ook al is het tot in den treure herhaald, ik houd ervan. Kan er nog steeds net zo hard om lachen. En ik zit als ik eraan denk weer te genieten en krijg helemaal "happy thoughts" bij de herinnering aan Ross en Rachel. Ook hier de dvd box en fantastisch!
    SATC, tja, ook genieten. Heerlijk hoe het daar aan toe gaat. Alle quotes lees ik nog regelmatig. Super hoe die serie van alles op de kaart heeft gezet, vind ik, qua spreekvrijheid over se.x.
    En dan The Never Ending Story van Carrie en Mr Big. I love it!!

    Muziek
    Ben ik heel saai in, ben ooit soort van fan geweest van de New Kids on The Block. Maar verder? Eigenlijk nooit echt meegedaan in alle Boyband dingen.
    Wel naar meerdere concerten van Bon Jovi geweest. Maar quilty pleasure? Mwah valt wel mee.


    Snack
    Ik snack, veel, vaak en van alles. Van chips, kibbeling, inktvisringen, frientjes, macdonalds, tot chocolade (repen, koekjes, cake, taart etc)
    1 van de dingen die ik wel (stiekem) doe, is chocolade smelten en dan naar binnen lepelen. Mjam! Wat ik ook zooooo lekker vind, is als ik noorse chocoladetaart ga maken. Dan MOET ik altijd steeds, elke fase, proeven...
    Vind dat zooo lekker, (zelfs alleen al de mix van gesmolten boter, suiker en ei, hoe slecht ook) dat ik soms weleens gewoon een mixje maak om los te eten (gewoon 1 klein bakje, beetje ei, beetje boter, beetje suiker en snoepen. Dan wat cacao erbij en verder proeven. OOOh lekker!!!

    Activiteit
    Wat Yv zegt, de échte guilty pleasures ga ik maar niet online neerzetten, maar zijn er genoeg _O-
    Maar misschien is t ook wel geldig als mijn favoriete activiteit is, gewoon helemaal niets. Op de bank, voor de tv, dekentje over me heen en helemaal niets doen. Om dan tussen 16u en 17u opeens de was op te gaan hangen, keuken op te ruimen, vaatwasser uit te ruimen, dat het nét lijkt of ik toch heeeeel veel heb gedaan als vriendje thuiskomt.
    Daar kunnen we overigens smakelijk om lachen samen :+
    Oh en fantaseren! Nu doe ik dat niet veel meer, maar vroegah, had ik, als ik ging slapen en lag te denken HELE dromen over de jongen waar ik dan stiekem verliefd op was. Ik bedacht van alles! Niet zo gek dat ik niet in slaap kon vallen, was veel te druk _O-

    Crush
    Nooit echt een crush gehad op een "bekend" persoon. Wel op een aantal "foute" mannen, waar ik er 1 nog regelmatig van spreek :o

    Kleding
    Niet zozeer een kledingstuk, maar wel het kopen ervan. Oef oef oef, al mijn geld gaat eraan op. Of het nou kleding voor gewoon is, of rijkleding nu weer, ik zie altijd wel wat en ik kan het gewoon NIET laten liggen of hangen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Film:
    Moet ik nu kiezen ook nog.. Save the last dance of Coyote Ugly.. Beide films die ik inmiddels wel kan dromen! That being said.. Ik moet de eerste weer eens gaan kijken, it's been to long already hehe.

    Serie:
    Ab Fab! *doet dansje* Absolutely Fabulous... Fantastische serie! "Tickets, money, passport" Of Saffie: I am getting married.
    Bo: [delighted] Hallellujah! Praise the Lord! Let's speak in tongues - boolooloolooloolooloo!.. Heerlijk gewoon, ik houd van Britse humor!

    Muziek:
    De lastigste voor mij.... maar denk dan toch.. Mumford and Sons's cd Babel in de auto op volume standje "niets meer te horen" en dan 's nachts over de snelweg naar huis knallen terwijl ik overduidelijk knettertje vals meezing.. Dit hoeft dan niet persé M&S te zijn. Het mag ook Ilse de Lange, The Script of een andere cd zijn die in mijn auto ligt op dat moment. Meebleren op zijn hardst!

    Snack:
    Haha, dan is alles wat ik eet een guilty pleasure at the moment! Nu op dit moment is sushi is mijn guilty pleasure.. Dat is hetgene waar ik nu enorm van geniet!
    Voorheen zou ik waarschijnlijk de peanut butter cups van Reese genoemd hebben. Die dingen zijn zo heerlijk! De chocolade.. de pindakaas aan de binnenkant. Heerlijk gewoon!

    Activiteit:
    De hele dag niks anders doen dan tv-series kijken op de bank met de laptop op schoot en hooguit opstaan om een nieuwe kop thee te zetten of te pakken. I love it! Gelukkig dat ik 5 dagen werk en de weekenden vol plan want anders..

    Absurde verslaving:
    hehe.. boeken, dvd's, nagellak, schoenen, tassen... Je zou bijna kunnen noemen wat niet.. :')
    O en telefoonhoesjes! Je kan nooit genoeg telefoonhoesjes op eBay bestellen!

    Crush:
    PATRICK DEMPSEYYYYYYYYYYYY! Daar kan ik bij weg dromen! Dear godddd, als ik die toch tegen zou komen!

    Kleding:
    Het is vreselijk.. nu pas gaat er een wereld van winkels en kleding en alles wat daarbij komt kijken open... En straks mag ik dat allemaal gaan kopen (mits saldo het toelaat)..
    Mijn guilty pleasure wat betreft kleding.. Van die heerlijke, 4 maten te grote, slobbertruien waarin je heerlijk de bank kan hangen, filmpje kijken, snackje eten en bijna ook in naar bed kan. Die heb ik zo veel mogelijk aan en zijn inmiddels echt veulllll te groot geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb echt geen idee van Ah Fab is, maar gezien de manier hoe het geschreven is, zie ik nu een stuiterend meisje voor me met 2 staartjes in haar haar _O- !!
      Ik ga meteen even googlen :)

      Verwijderen
  3. Ohja!! AbFab! Geweldig!!!! Heb daar ook uren naar gekeken, hilarisch zijn ze.

    Oh ik was absurde verslaving vergeten.
    Kopen kopen kopen kopen? Ik koop alles, wil alles en moet alles. En als ik iets in mijn hoofd heb, dan moet het gewoon ook meteen. Dus als ik bedenk dat ik bijvoorbeeld sieraden ga maken, dan komt er gelijk voor weet ik het hoeveel vanalles om sieraden te maken. Om er vervolgens dan niets meer mee te doen...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oei...ik zie een boel herkenbare dingen voorbij komen :=

    Nou...daar gaan we dan!

    Film: Grease! Toen ik 6 jaar oud was kwam deze film uit, en ik was op slag smoorverliefd op John Travolta. Is nooit meer helemaal over gegaan....

    Serie: Eigenlijk teveel om op te noemen...ik verslind series! Maar ik kan me in ieder geval volledig aansluiten bij de Friends fans. Blijft gewoon briljant!!

    Muziek: Ik ben altijd heel stoer geweest qua muziekkeuze. Wilde altijd anders zijn, en was dus fan van New Wave, Hardrock en meer van de afwijkende muziekstijlen. Maar heel stiekem hou ik ook van heel brave muziek als bijvoorbeeld ABBA. Oei...betrapt :D

    Snack: Chocola, chocola en nog eens chocola. Had ik chocola al genoemd?

    Activiteit: Heerlijk onderuit gezakt op de bank series kijken...kan ik eindeloos doen!

    Absurde verslaving: Hmm...dat wordt dan toch mijn Labello verslaving. Ben er ooit mee begonnen toen ik was wintersport lekker verbrand was in mijn gezicht. Lekker vet houden dacht ik.... Dat is inmiddels een jaar of 26 geleden, en ik smeer nog steeds

    Crush: John Travolta dus! Hoewel, inmiddels is hij een stuk minder appetijtelijk geworden. Mag ik nog switchen naar Hugh Jackman?

    Kleding: Zo'n cozy trui heb ik ook! Toen hubby en ik net verkering kregen heb ik een trui van hem ingepikt, en die heb ik nog steeds. We zijn al 20 jaar samen, en de trui was al een paar jaar oud toen ik 'm kreeg. Ziet er dus niet meer uit, maar zit nog steeds heerlijk!
    En verder loop ik er thuis graag bij als Ma Flodder... _O-

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hahaha dat stukje over kleding klinkt zó bekend! Niks mis mee, tot je een afspraak vergeet en je dus in die kleding (en nog met resten zwarte mascara onder je ogen, je haar wat naar de maan wijst etc) de deur opendoet omdat je denkt dat het de postbode is... Maar het is dan je visite.. Helaas meer dan eenmalig gebeurd hier :=.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Film
    Ik heb niet echt guilty pleasures wat betreft films denk ik… Ik kijk een film als ik het leuk vind… Voor sommige is misschien dat ik SAW echt helemaal geweldig vind omdat het zo goor is. Is dat een guilty pleasure?? Ik kijk niet echt kinderfilms ofzo…. Ik vind het wel leuk om Nederlandse films te kijken en die vinden sommige mensen altijd vaak heel slecht.

    Serie
    Oke ik beken, ik kijk al jaar in jaar uit elke dat GTST. Ik beken ik beken….. Ik kijk het altijd terug via internet en ik vind het gewoon vermakelijk. Verder…. Ik beken nog een keer ik kijk Spangas…. Weet je wel die tienerserie. Alleen als ik me verveel ga ik het terugkijken maar het is gewoon vermakelijk

    Muziek
    Oke… Hier heb ik er wel een aantal denk ik. Ik was vroeger Back Street Boys fan en nog steeds wel… ik vind het leuk om af en toe te luisteren. En ja nu komt het… Andre Hazes vind ik heerlijk om af en toe mee te bleren omdat het gewoon kan. Ook beken ik dat ik Nederlandse Rap gewoon grappig vind om te luisteren. Verder bler ik het liefst zo hard mogelijk mee en dan vooral in de auto waar niemand mij kan horen

    Snack
    Ik snack… veel…. En alles als het kan. Koekjes zijn niet veilig en dan het liefst hele verpakking leeg…. Gelukkig gaat het nu ik ritme heb beter maar soms wil ik nog wel gewoon een chocoladereep kopen en die lekker oppeuzelen. Tis maar goed dat ik het druk heb

    Activiteit
    Met mijn laptop op bed, de hele dag op bed, internetten serie’s kijken, films kijken op bed. Alleen naar beneden gaan als ik honger heb. Dit is nog beetje uit een kutperiode van een tijd terug toen ik het nog echt meerdere dagen per week deed… Nu mag ik van mezelf dat soms wel eens een zondag doen. Maar nee, niet te vaak.

    Absurde verslaving
    Tja mijn ouders zouden zeggen nagellak… Maar in vergelijking met jullie valt het natuurlijk nog wel mee…

    Crush
    Vroegere crush dan maar. Dat was toch echt wel Brain van The Backstreet Boys.
    Iedereen vond Nick leuk maar ik ging toch echt voor Brain.

    Kleding
    Fleecetruien, van die lelijke dingen die zo heerlijk zijn om aan te hebben. Lekker warm en ik hou er gewoon van :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vond Nick ook niet leuk :P
      Als één van de weinige inderdaad, haha!

      Verwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs