Catrice Eve In Bloom/Floralilac

maandag 3 februari 2014

Ik weet dat een heleboel meiden verzot zijn op de make-up producten van Catrice, maar helaas kan ik deze mening niet zo heel goed delen. Ik vind het geen slecht merk, sterker nog: ik ben goed te spreken over de Photo Finish foundation en ook heb een aantal oogschaduws ervan liggen die ik regelmatig gebruik. Maar helaas vind ik de nagellakjes niet zo fijn in gebruik door de te brede kwastjes en de substantie die vrijwel altijd erg goopy is.

Toch kunnen mijn ekster-oogjes de verleiding niet altijd weerstaan en soms kom ik dan toch weer thuis met een lakje van Catrice. Vandaag ga ik jullie Eve In Bloom/Floralilac laten zien.Zoals jullie aan de slash in de titel kunnen zien, ben ik niet heel erg thuis in de lakjes van Catrice. Er staan 2 namen op, namelijk "Eve in Bloom" en "Floralilac". Nu gok ik dat Floralilac de naam is en Eve in Bloom de collectie, maar 100% zeker ben ik er niet van. Ik weet wel dat het een Limited Edition is, welke Catrice natuurlijk elke zoveel maanden heeft.


De lak is medium paars die wat naar roze neigt en heeft daarbij een roze shimmertje in zich zitten.
Op zich een heel gaaf lakje, alleen gaat de tint echt totaal niet samen met mijn huidskleur, dus is het voor mij helaas weer een zoveelste miskoop van Catrice. Maar dat ligt echt aan mijn tintje en niet aan het lakje.


Dit lakje is namelijk allesbehalve goopy! De substantie is eerder waterig te noemen, maar waterig op een goede manier. De lak smeert prettig en droogt ook vrij snel op. De shimmer maakt het lakje ook echt gewoon af. Alleen wil ik de blekere meiden onder ons adviseren om het lakje te laten staan, want zoals ik eerder zei en zoals de swatches tonen maakt deze kleur je nóg bleker.


Catrice is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister, bevat 10ml en kost € 2,99.
X

4 opmerkingen :

 1. Een Catrice lakje??? Wow...
  Vindhem mooi, maar inderdaad niet echt jouw kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha ja en sterker nog: een CATRICE lakje die niet goopy is!! Onvoorstelbaar :P.

   Kleurtje leek in het flesje erg gaaf, maar op mn nagels gewoon weer net niet zeg maar..

   Verwijderen
 2. Vind m eigenlijk wel leuk staan! Lijkt een beetje op NBO - Fanatical Fuchsia, die heb ik regelmatig op :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ga er even op googlen. Als je een soortvan-back up wilt: je mag 'm zo hebben :)

   Verwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs