Kruidvat Littekencreme

donderdag 6 februari 2014

Hoi!! Ik heb jullie geloof ik weleens verteld dat ik zo'n persoon ben die met zo'n huidje "gezegend" is waarbij stress metéén van haar gezicht af te lezen is *dikke niet-jeejj*. En natuurlijk heb ik dan ook van die vingertjes die daar weer niet vanaf kunnen blijven. Resultaat: littekens.

Natuurlijk heb ik al het één en ander geprobeerd, namelijk vitamine C in crème, serums en kuren, vitamine E crèmes en balsams, calendula crèmes en bijvoorbeeld de bekende littekencrème van Biodermal. Helaas heeft het tot nu toe geen resultaat opgeleverd.

Een tijd geleden was bij de Kruidvat en stuitte daar op een potje littekencrème van eigen merk.
Ik heb deze meegenomen op goed geluk en na wat google-speurneuzen werk vond ik eigenlijk een heleboel lovende reviews. Het gaat hier om de littekencrème uit de vernieuwde lijn van kruidvat!!


De crème zit in een glazen potje met plastic draaideksel en bevat 25ml. De crème is te vinden bij de gezichtsverzorgingsproducten en staat dan tussen de producten van Kruidvat eigen merk.
De textuur zit een beetje tussen en crème en een balsam in. Het lijkt in eerste instantie erg vettig, maar ik merkte al snel dat dat kwam omdat ik gewoon teveel gebruikte. Je hebt maar weinig nodig en dan trekt de crème snel in.


Ik heb de crème een aantal maanden twee keer per dag gebruikt, maar ik heb er geen resultaat van mogen ontdekken op mijn huid, helaas. Het is op zich wel een fijne crème, want hij is voedend zonder dat mijn huid er op reageert. Dat is voor mij wel een pluspunt, want ik kan helaas niet alle crèmes hebben.

Maar het is een littekencrème en moet dus littekens vervagen en dat heeft deze bij mij niet gedaan.
Ik zou deze dus persoonlijk skippen.

Ik ben nu bezig met een fruitzuur-kuur via een instituut bij mijn schoonheidsspecialiste van 80%, welke naar onze mening helaas ook te weinig resultaat geeft. Althans.. Het geeft wel resultaat, maar te langzaam.
We hebben samen besloten dat ik op 21 maart een nieuw product ga testen met fruitzuren, wat een nóg hogere concentratie heeft en de behandeling schijnt ongeveer gelijk te staan aan een chemische peeling.

Ik ben dus best een beetje zenuwachtig, want ondanks dat ik de zuren van 80% nauwelijks voel wanneer ze inwerken, zijn we er allebei wel van overtuigd dat ik de volgende behandeling wel ga voelen én resultaat ga krijgen. Ik heb dus al mijn littekensmeerseltjes ondertussen een enkeltje prullenbak gegeven.

Mocht je toch benieuwd zijn, de crème is te koop bij de Kruidvat en kost € 3,49 voor een potje.
Heb jij deze weleens gebruikt? Merkte jij wel resultaat? Want mijn ervaring en de andere reviews die ik heb gelezen verschillen als dag en nacht...
X

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Made With Love By The Dutch Lady Designs