Shoplog #3- Random

vrijdag 14 februari 2014

Dat mijn nagels even proefkonijn zijn voor mijn gellakjes, betekent natuurlijk niet dat ik jullie helemaal niets van nagellak kan laten zien. Vandaag een shoplog van her en der. Lakjes van NS, maar ook via via en zelfs helemaal vanuit Canada meegesleept in een koffer!

Ik ben er erg blij mee, dus ik ga ze jullie lekker laten zien.
Misschien groeit jullie wislist ook wel...?!


Nieuwe gellakjes!! 
In de post waar ik wat meer vertelde over mijn ervaring met gel polish, vertelde ik al dat ik een sheer roze lakje onderweg had en nog wat meer. Deze gelspulletjes heb ik bij NS besteld, dus ik hou ook die prijzen aan. Dikke kans dat ze op eBay meer of juist minder kosten.


Gelish Simpler Sheer- $ 12,49
Gelish pH Bond - $ 4,21
Simpler Sheer is nog sheerder dan ik had gedacht, hij geeft namelijk nauwelijks kleur af. Perfect dus voor het doel waar ik 'm voor had gekocht, namelijk als "langdurige gelpolish basecoat" voor onder gewone kleurlakjes!

Scarlet Stars is een gelpolish die van kleur veranderd door middel van lichaamstemperatuur. Dus eigenlijk heeft het hetzelfde effect als de oh zo gave Dance Legend #170, alleen is dit dus een gelpolish in plaats van een gewoon nagellakje. De kleur gaat van rood naar zeer donkerpaars/zwart, met een mooie glitter erin.
Ik kan het niet laten om alvast een close-up te laten zien, al komt er natuurlijk nog een losse post over deze topper.Nieuwe Zoya's!!
 Omdat ik na mijn tegenvaller met de kwastjes van Zoya eigenlijk geen lakjes meer durfde te kopen van Zoya, hield ik het in eerste instantie alleen bij Payton, omdat ik die gewoon écht niet kon weerstaan. Maar deze beviel zo ontzettend goed, in alle opzichten, dat ik er meer heb besteld.


Chyna - $ 10,75
Carter - $ 10,75
Aria - $ 9,75
Blaze - $ 9,75


Chyna en Carter zijn allebei textuurlakjes van de PixieDust Collectie. Je zou denken dat ik ondertussen welk ongeveer alle verkrijgbare kleuren in textuurvorm in mijn stash zou hebben, maar niets is minder waar.
Toen de trend begon, begon ook mijn zoektocht naar het perfect RODE textuurlakje, maar tot dusver helaas nog niet gevonden. Ze neigden allemaal naar roze, oranje of zalm. Toch lijkt het erop dat ik de perfecte rode texture nu in mijn armen heb kunnen sluiten. 

Carter.. Sja.. Ik heb er weinig over te zeggen, behalve dat ik zeker weet dat iedereen die dit lakje in het echt ziet, er meteen dolenthousiast over is! Een vriendin van me had 'm een paar weken geleden op toen we een hapje gingen eten en ik kreeg gewoon letterlijk de neiging om Carter van haar nagels te schrapen en op mijn eigen nagels te plakken. En dat terwijl ik zelf toen Payton op had! Dus dat zegt wel genoeg, haha!

Aria heb ik weinig over te vertellen, behalve dat ik ontzettend nieuwsgierig ben hoe die op mijn nagels is.
Blaze is het zusje van Payton te noemen; qua substantie en finish zijn ze gelijk.


Nieuwe OPI's!! 
Twee uit de Gwen Stefanie Collectie en twee wat oudere lakjes.


Gwen Stefani Signature Shade - $ 8,00
Sprung - € 4,00
Black Cherry Chutney - € 4,00


Love.Angel.Music.Baby stond een tijdje op mijn twijfellijst, omdat ik de kleur en finish fantastisch vind, maar tegelijk erg bang dat-ie totaal niet matcht met mijn bleke huidje. 

Jaaaaaaaaaaaaaa!!!! Ein-de-lijk heb ik ook het meest-fantastische-en-gewilde lakje van de afgelopen tijd in mijn bezit! Namelijk de geweldige Signature Shade van Gwen Stefani! Kan niet wachten om deze te lakken!

Sprung vind ik "mwah" en over Chutney heb ik nog twijfels, omdat-ie wel erg donker is voor mijn doen. Maar we gaan het zien :).


Nieuwe randoms!!
En nog wat losse floddertjes die ik ook niet kon laten staan.


Nicole By OPI OMB - € 5,00
Misa Forbidden Love - € 2,00
Cuccio Butter Stick in Pomegranate en Vig - $ 3,32


OMB heb ik ooit bij een vriendinnetje gezien en sindsdien is deze op mijn wishlist gekomen. Wel staat-ie ondertussen ergens onderaan, maar toen ik deze zag, kon ik 'm wederom ook niet laten staan. Misa Forbidden Love is op dezelfde manier bij mij terecht gekomen ;-).

Cuccio Rose Gold Romance is een look-a-like van OPI We'll Always Have Paris Suede, één van mijn favoriete suede nagellakjes. Mijn OPI is echter ontzettend dik en discontinued, dus toen ik oor kreeg van deze, heb ik 'm besteld. Ik zal ze vergelijken om te kijken hoeveel ze écht op elkaar lijken.

Mijn Milk & Honey Butter Stick van Cuccio is bijna op z'n eind en omdat ik het een geweldig spulletje vind voor onderweg, heb ik meteen een nieuwe besteld. Ik ga hier geen losse review over schrijven, want het enige wat verschilt met die andere is de geur. Benieuwd naar de review? Klik dan *hier*.

En? Zit er nog iets leuks voor op jullie wishlist tussen of vinden jullie het niks?
Als je het niets vindt, ben ik natuurlijk onwijs benieuwd wat je mij dan zou aanraden :).
Zoals in mijn blogpost van van de week te lezen is, kan mijn wishlist namelijk niet lang genoeg zijn of worden! 

Ik heb nu nog geen reviews van deze lakjes online staan, maar zodra dat wel zo is, zijn de linkjes in deze post natuurlijk aanklikbaar!
X


6 opmerkingen :

 1. Wat zijn ze mooooooooi <3
  Blazeee, ik wil ook blaze!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze allemaal fantastisch, ben heel benieuwd naar Aria. Vond hem zo anders op swatches dan in het flesje.

  Forbidden love, dat was een van mijn eerste Misa's :D
  Vind hem nog steeds erg mooi, maar draag hem veel te weinig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lakje van Cuccio vind ik echt prachtig zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie buit :) en dank je voor de info over de sheer gel polish :) klinkt precies naar wat ik ook zoek.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. een hele lijst!
  Hartstikke leuk.
  Allemaal erg mooi, maar voor mij springt 'Sprung' er toch wel uit.
  Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Forbidden Love heb ik al een paar keer besteld, maar kreeg bij beide bestellingen een andere, haha. Was helemaal vergeten dat ik deze wilde, omdat ik ondertussen alweer een heleboel andere paarse lakjes heb, maar toen ik 'm tussen de lijst zag staan, moest-ie van mij worden :). Die hele collectie blijft fantastisch!

  Blaze gaat er binnenkort ook op, hij is echt wel tof!

  Sprung had ik bij een vriendinnetje op gezien en daar vond ik 'm echt fantastisch, maar zo op het nagelwiel doet-ie me eigenlijk vrij weinig, stom he! Hopelijk ga ik 'm op mijn nagels wel mooi vinden :D.

  Janneke, op m'n wiel is het echt wel een vrij goede look-a-like van de OPI Suede, alleen net een beetje anders. Heel eerlijk gezegd vind ik de Cuccio mooier dan de OPI... Zal binnenkort foto's online zetten.

  Over de Sheer komt (denk ik) ook nog een aparte post.

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs