Wishlist

dinsdag 11 februari 2014

Vandaag ga ik jullie eens bekender maken met mijn wishlist. Uiteraard is dit geen definitieve lijst, omdat mijn kraaloogjes altijd wel iets zien wat nóg mooier is, of omdat ik misschien wel ineens met iets soortgelijks thuis kom.
Top Wish:
Bovenaan mijn lijstje staan 3 dingen, namelijk een nieuwe keuken, een nieuwe tv (voor op de slaapkamer) en "iets" anders in mijn slaapkamer.
Mijn keuken is op zich prima, maar bevat geen inbouwapparatuur en de losse spullen zoals een koelkast en combi-magnetron nemen gewoon teveel ruimte in. Ik heb een huisje uit 1926; suite-en-suite met schuifdeuren met glas-in-lood en nog originele ornamenten op mijn plafond. Het is niet veel giswerk om te raden dat ik graag een landelijke keuken zou willen.

Bron: ecokeukens.nl


Als tweede staat er erg hoog op het lijstje "iets" anders in mijn slaapkamer. Ik denk dat het een behangetje gaat worden, maar ik ben er nog niet uit. Daar komt ook een nieuwe tv bij, want ik kijk nu al een half jaar tegen een lege muur aan, wat vrij saai is, haha.
Weg herinneringen, daar gaat het mij om.


Gadgets:
Een iMac, absoluut. Ik zou graag mijn fotografie weer eens op willen pakken en daarbij horende fotobewerking en daarvoor is een iMac wel met uitstek geschikt.
Sinds mijn eerste iPhone een paar jaar geleden, heeft Apple mijn hartje wel veroverd.


Terugkerende items:
Dit zijn voornamelijk make-up producten.
Een jaar geleden kwam ik in aanraking met het merk Bobbi Brown en daar ben ik echt helemaal zot op. De prijs is best flink voor "iets wat je op je gezicht smeert" (aldus mijn vader :P ), dus ik ben er ook vrij zuinig op. Gelukkig doe je er best lang mee, dus kom ik ermee uit om één keer per jaar de producten te kopen.
- Bobbi Brown BB Cream SPF35 - € 37
- Bobbi Brown Long Wear Even Finish Foundation SPF15 - € 42
Verkrijgbaar bij bijenkorf en douglas.nl


Mijn ding:
Een tattoo! Al vanaf mijn 14e loop ik te "zeuren" dat ik er eentje wil, maar feit is dat ik gewoon 1001 kleuren schijt en daardoor gewoon écht niet durf. Maar het begin is gemaakt: in november ben ik naar de shop gegaan met mijn ontwerp en woensdag 16 juli staat nu als dé dag. Ik ga jullie verder geen ontwerp of iets laten zien, maar het wordt een keltisch triskele. En ja, ik ben nú al zenuwachtig, hihi.


Eye- catchers:
Met stip op nummer één is dit toch wel het Naked Palette 3 van Urban Decay.

Bron: dollyrouge.ie

Ik ben in het bezit van de Naked 1 en ondanks dat ik niet zo heel vaak oogschaduw gebruik, ben ik er verzot op. De mooie, neutrale kleuren doen het 'm voor mij.
De Naked 3 trekt mij alleen nog stukken meer, omdat er allemaal prachtige tinten in zitten met een vleugje roze. Helemaal mijn ding! Helaas is Urban Decay niet in Nederland verkrijgbaar, maar zo gauw als ik 'm ergens tegen het lijf loop, neem ik 'm natuurlijk mee!


Nagellak:
Ik zal mij beperken tot wat lakjes die (V)HTF zijn, omdat het anders echt een mega lange lijst zal worden.
Nadeel van (V)HTF's zijn dat het meestal LE's waren en dat er dus een behoorlijk prijskaartje aan hangt.

.
I love New York én de kleur rood. Do i need to say more...?

Jaja, blauw... Maar wát voor blauw! Pure liefde!
Ik heb het lakje staan, maar deze is ontzettend uitgedroogd en nauwelijks bruikbaar. Een nieuwe staat dus hoog op mijn wishlist!

Alhoewel er ondertussen genoeg merken zijn die een soortgelijk kleurtje in hun assortiment hebben, blijft deze lak mij toch trekken. Ik weet niet wat het is. Soms heb je 10 soortgelijke lakjes staan, maar blijft die ene, die nét iets anders is gewoon je naam roepen. Dat heb ik dus met deze.

Oh, oh, oh... Mijn hartje smelt... Die kleurencombi.. Wow!
Helaas is dit een lakje die ik waarschijnlijk nooit zal bezitten...

Een lakje die al héél erg lang op mijn wishlist staat en helaas discontinued is.
Maar wie weet...

Ook weer zo'n prachtige, diepe kleur die helemaal in mijn straatje past.

Al met al valt het best mee! Toch...? 
Uiteraard zijn er nog véél meer dingen die ik graag zou willen, maar dan wordt het wel erg veel leesvoer.

Wat hebben jullie momenteel op jullie wishlist staan? Ben erg benieuwd!
X
2 opmerkingen :

  1. Leuk artikel!
    Wat zou een geldboompje af en toe aangenaam zijn he? :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt... Als die ooit nog eens uitgevonden wordt, haha!
    Dan ga ik met mijn matje in de wachtrij liggen om er eentje te kopen!

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs