Laura Mercier Bewitched

maandag 24 maart 2014

Soms zie je iets waar je in één klap dol van bent, maar het door omstandigheden weer vergeet. Of omdat je op dat moment ergens anders mee bezig bent, of dat het een moeilijke naam heeft.. Klinkt vast bekend?

Dat had ik met dit lakje. Ik vond 'm prachtig, maar vergat 'm simpelweg op mijn wishlist te zetten. Enige tijd later moest ik weer aan het lakje denken en toen begon de zoektocht.. Gelukkig wist ik dezelfde avond nog wel lakje het was.

En dan.. Dan heb je weleens een moment in de maand dat je een uitgave beter niet kunt doen... Maar het knaagt zo, het knaagt zo! Dus ja, wat doe je dan? Bestellen! Althans.. Dat is wat ik heb gedaan.
Met een knaaglijk spijtgevoel kwam ik het weekend door, maar dat verdween a la minute toen ik op dinsdag het lakje uit kon pakken! AH-MAY-ZING!!

  
Bewitched... Isn't she *spawkle & pwetty*?
Ik kan met zekerheid zeggen, ondanks mijn berg indies, dat dit één van de bijzonderste lakken uit mijn stash is. Bewitched heeft een prachtige tealkleurige basis die lichtjes naar een duo met donkerblauw neigt en daarin prachtige gouden en olijfkleurige glasfleck shimmer. Op de nagel is-ie misschien nog wel mooier en chiquer dan in het flesje. Hij is ook zo shiney, dat mijn camera de grootste moeite had om scherp te kunnen stellen.


Hier het bewijs wat m'n camera er nogal eens van maakte. Hier is niks aan geshopped, zo sparkly is-ie gewoon echt! Onderstaande foto is in het zonnetje gemaakt, bovenstaande in de schaduw.


Bewitched hoort bij de herstcollectie van 2013, genaamd Dark Spell.
De lak lakt echt als een droom: fijn kwastje die goed uitwaaiert voor de brede(re) nagels, brengt egaal aan en droogt erg snel. De finish is semi matte, dus ik raad wel een topcoat aan.
Het is een echte onecoater, een tweede laagje brengt bij deze lak geen meerwaarde aan. Dus voor het eerst in de blog: 1 laagje op de foto's ;-).

Het is je vast opgevallen dat de dop van Bewitched vrij groot en breed is. Gelukkig heeft Laura Mercier hieraan gedacht en ervoor gezorgd dat de dop eraf te trekken is, zodat je daarna een handvat overhoudt die een stuk makkelijker in je handen past!


Deze kleur is trouwens ook erg leuk en net even iets anders met een matte topcoat erover!


Laura Mercier is in Nederland helaas alleen bij Skins te koop. Bewitched bevat 11ml en kost € 20,35 + € 4,95 verzendkosten. Of je moet heel toevallig bij één van de winkels van Skins in de buurt wonen dat je je bestelling kunt afhalen, dan betaal je de verzendkosten natuurlijk niet.
Het is een klap geld voor een nagellakje, maar Bewitched is elke cent echt dubbel en dwars waard!
X

3 opmerkingen :

  1. Ik vind hem echt zo gaaf!!!
    Volgens mij zit er een Skins in Groningen, ik ga zeker even kijken als ik daar weer ben :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw hij is prachtig! wel best prijzig, aan lakjes geef ik nooit zo veel uit maar als ik dit zo lees is hij wel de prijs waard!

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs