Kijkje in mijn stash #1

woensdag 12 maart 2014

Ik heb weer een gellakje op, in een heerlijke neonkleur, en gezien ik weer een testje aan het doen ben, probeer ik voor wat vervangend leesmateriaal te zorgen.

Ik bedacht me dat het misschien leuk zou zijn om jullie een kijkje te geven in mijn stash.Okee, laat ik ermee beginnen dat ik eigenwijs ben, maar ik gok dat jullie dat al een klein beetje wisten... Ik heb dus géén helmer, of andere zogenaamde "addict-kast" om mijn nagellakjes in op te bergen.
Wel heb ik een gang van 9 meter lang en maar iets meer dan een meter breed. Ik vond het de perfecte plek om mijn nagellakjes hier neer te hangen, omdat het meteen een gezellig kleurtje geeft aan mijn gang.

Bovenstaande foto is een foto uit 2012, dus de indeling is nu uiteraard totaal anders.
Het is je misschien niet ontgaan dat er wordt aangeraden om lakjes op een donkere plaats te bewaren en dit beaam ik. Ik zit regelmatig met de indeling te spelen om andere lakjes vooraan in het eerste hart te krijgen, omdat daar in de zomer vaak het zonnetje op staat en ik in het verleden heb gemerkt dat dit (vooral bij goedkopere lakjes) de kleur wat fletser maakt. Nu wissel ik om de zoveel tijd de lakjes om en heb er geen last meer van. Bijkomend voordeeltje voor mij is dat ik het ook leuk vind als het weer helemaal anders staat. Maar... Als je dit niet ziet zitten, zou ik letterbakken absoluut afraden.


Elk vak telt een dubbele rij met lakjes, maar dat is ook het enige wat ik zeker weet. Ik heb echt geen idee hoeveel lakjes er in deze drie harten staan. Dan kom ik gelijk bij een volgend probleempje van de letterbakken: ruimtegebrek!
Mijn stash telt nu zo'n 350+ lakjes en deze passen helaas niet allemaal in de letterbakken. De letterbakken zijn in dit formaat helaas ook niet meer verkrijgbaar bij de Intratuin, dus moest ik iets anders verzinnen, omdat mijn salontafel ondertussen vast onderdeel van mijn opbergruimte was geworden, hihi.


Ja, je ziet het goed: het is een kapstok/sleutelkastje. Ben ik vindingrijk of niet ;-) ?
Deze megagave Riverdale kapstok was eigenlijk van mijn moeder en ik aasde daar al een behoorlijk poosje op, maar ik kreeg 'm gewoon echt niet van haar. Toen ik met de mededeling kwam dat ik echt een oplossing nodig had om mijn overschot aan nagellak op te bergen, mocht ik 'm dan eindelijk meenemen. Jeeejj!!
Ben er zo ontzettend blij mee! De lakjes tonen er een heel stuk minder in dan in de letterbakken, omdat de kapstok een stuk dieper is. Maar ik kan er behoorlijk wat lakjes in kwijt, dus ik ben helemaal happy!
Bovenop staan mijn persoonlijke blikvangers. Uiteraard de Signature Shade van de Gwen Stefani Collectie inclusief het collectors doosje. Ook mijn Dance Legends staan bovenop en mijn enige 2 high end lakjes. Ik vond het gewoon zonde om deze lakjes ín een vak te stoppen, omdat ze te leuk zijn om "weg te stoppen".

En uiteraard heb ik nog een rommelkast. Bij deze alvast een waarschuwing: het heet niet voor niets rommelkast. Bovenop de rommelkast heb ik een display van de Cirque Du Soleil Collectie van China Glaze staan die ik bij Enchantra had gekregen en mijn Nfu Oh lakjes.


Heb ontzettend getwijfeld of ik bovenstaande foto wel online zou zetten, maar weet je? De kast heeft deurtjes en als ik die sluit, zie je helemaal niets van de troep binnenin :-).
De kast is op de bovenste plank gevuld met 2 bakken vol met budgetlakjes en lakjes die ik nauwelijks gebruik en daarnaast staan een aantal rijen budgetlakjes die ik verder gewoon niet kwijt kan. Is vooral P2, Kiko en W7 wat daar staat. In de glazen bakken zit echter van alles, van Essence tot aan Misa en OPI en Hema. Op de middelste plank staan removers, verzorgingsproducten, base- en topcoats en een bak met wat nailart spulletjes. Op de onderste plank ligt een overload aan wattenschijfjes.

De kastdeur ernaast heeft geen plankjes, omdat daar ook nog een ding voor elektriciteit zit, maar die is verder gevuld met lege doosjes, bubbeltjesfolie, lege nagelwielen, de LED-lamp en wat persoonlijke handigheidjes, zoals bijvoorbeeld een zaklamp en kaarsen.

Uiteraard heb ik op mijn side table naast de bank nog een flesje remover staan en spulletjes voor dagelijks gebruik, zoals cuticle butters, een cuticle pusher, een knipper en een vijl.

Hoop dat jullie deze mini-tour leuk vonden. Hoe hebben jullie je nagellak opgeborgen?
Ben ontzettend benieuwd! Ik zal binnenkort eens per merk wat meer foto's maken om jullie een klein beetje bekendheid te geven met wat ik nou zoal heb staan :-). X

2 opmerkingen :

  1. Die gang is echt heel erg gaaf!!! En de rommelkast valt echt wel mee hoor.

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs