Orly Shade Shifter

maandag 31 maart 2014

Vandaag heb ik weer een gellakje voor jullie. Een toverballetje.
Kijk snel mee naar de Shade Shifter van Orly.Dat ik weg ben van verkleurende lakjes is ondertussen denk ik geen geheim meer. Ik sprong ook een klein gat in de lucht toen ik las over de Shade Shifter van Orly. Dit is namelijk een thermografische topcoat.
Topcoat ja, dus je zou elk willekeurig lakje of gellakje eronder kunnen gebruiken. Dat klonk natuurlijk te mooi om waar te zijn en natuurlijk heb ik 'm besteld.


De substantie is vrij vloeibaar, ondanks dat het een gelpolish en en dat maakt het aanbrengen erg fijn. Een dun laagje is voldoende voor een goede werking en omdat de polish vrij vloeibaar is, vloeit-ie mooi egaal over je nagels. Onder de lamp is-ie met 30 seconden droog. Ik doe er wel nog een extra topcoat overheen omdat ik persoonlijk de glans van de Shade Shifter niet genoeg vind.

De Shade Shifter verkleurt van transparant naar zwart, waarbij transparant de warme kleur is en zwart de koude kleur. Vrij saai, maar omdat je dus élk kleurtje eronder kunt doen, maakt dat 'm toch wel weer erg leuk. Omdat ik nog niet zo heel veel verschillende kleuren gellak heb, heb ik wat gewone nagellak eronder geprobeerd.

Als je de Shade Shifter opbrengt, krijg je de zwarte kleur op je nagels. Wat erg fijn is, omdat een transparante lak gewoon lastiger aanbrengen is. Doordat-ie met aanbrengen donker is, zie je precies of je de onderliggende kleur goed en egaal bedekt.


De temperatuurverandering doet het goed, al merkte ik dat ik met mijn koude handen toch vaak de zwarte kleur op mijn nagels heb en persoonlijk hou ik niet van zwart. Ook is de Shade Shifter niet aan te raden over een mooie lak met shimmer, omdat de transparante laag toch iets van dofheid heeft en daardoor de shimmer wat verdoezelt. Dit is helaas niet weg te krijgen met een glanzende topcoat. De tweede kleur van boven is bijvoorbeeld Orly Razzle en als je de foto's uit de link vergelijkt met bovenstaande foto, zie je wat ik bedoel.
Grove(re) glitterlakjes en crèmelakjes zijn overigens totaal geen probleem.

Ik vind het idee heel erg leuk, maar vind het jammer dat ze voor een zwarte kleur zijn gegaan.
Ik kan dus eigenlijk niet wachten tot ze met een andere kleur uitkomen. Of dat de temperatuur hier gewoon wat constanter omhoog schiet, zodat mijn ijsklompjes wat warmer worden.

De Shade Shifter bevat 9ml en kost ongeveer $15, bij o.a deze seller op eBay.

1 opmerking :

  1. Dank je voor de review van deze:) Ik heb hem bij ebay in mijn watchlist gezet. Binnenkort ff bestellen. Ik hou wel van zwarte nagellak:)

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs