China Glaze I Herd That

vrijdag 11 april 2014

Na de kleine indie-spam van begin  van de week, vond ik het tijd voor een regulier lakje. We blijven nog wel even in de microglitters, maar dit keer van China Glaze.
Vandaag heb ik I Herd That voor jullie.


I Herd That hoort bij de On Safari Collectie, welke is uitgebracht in het najaar van 2012. Zoals de naam doet vermoeden, bevat de collectie behoorlijk wat aardse tinten. In eerste instantie heb ik de collectie overgeslagen, maar beetje bij beetje kwamen er toch wel een paar lakjes uit deze collectie op mijn wishlist.


De lak heeft een transparante base en bevat tal van microglitters. Omdat er holografische microglitters in zitten, is het vrij lastig om de daadwerkelijke kleuren eruit te vissen, maar ik zie iets van goud en koper. Eigenlijk is het een hartstikke saai lakje, maar de holografische glitter erin, maakt het toch wel een uniek lakje. Vrij rustig voor bijvoorbeeld een kantoordagje, maar "boom-chicka-wa-wa" zodra er een zonnestraaltje op schijnt..

I Herd That, 2 laagjes (indirect zonlicht)


I Herd That is qua substantie goed te vergelijken met bijvoorbeeld This Is Tree-Mendous en Skyscraper. Ik ben dus wel een klein beetje bang dat het kwastje met de loop van tijd wat dikker zal gaan worden.
Vooralsnog gelukkig geen problemen! Het kwastjes is gewoon zoals we van China Glaze gewend zijn en neemt genoeg glitters mee. Op de swatches zie je twee laagjes, wat naar mijn idee ruim voldoende is.

I Herd That, 2 laagjes (schaduw)


De lak is echt totaal anders dat wat ik heb staan en eigenlijk is dit totaal mijn kleurtje niet. Toch vind ik 'm gaaf! Ik zal 'm niet heel veel pakken, maar voor een gelegenheid waarbij iets neutraals van toepassing is, zal ik absoluut naar dit lakje grijpen. Want nogmaals: hij is vrij saai, maar toch ook weer helemaal niet!
Je snapt het, het is echt een lakje die je in het echt moet zien om een mening te vormen, haha!

I Herd That, 2 laagjes (zonlicht)


I Herd That is niet meer in de winkels te koop, maar wel bij een heleboel webshops zoals bijvoorbeel TheColorPalette en eBay. Een flesje bevat 15ml en kost ongeveer € 5.
Wat vind jij ervan? X
4 opmerkingen :

 1. Goh... goud op je nagels...
  Ik vind hem stiekem best heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem zelf niet zo heel mooi maar hij staat jou wel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je snapt dat dat beeld van die botsauto nu nooit meer van mijn netvlies af komt he, hahaha?!

   Verwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs