Cuccio Rose Gold Romance

donderdag 17 april 2014

Alweer een poos geleden raakte ik bekend met het merk Cuccio, door de dupe van OPI You Don't Know Jacques Suede, genaamd Bronzed Goddess. De collectie zag er zo goed uit, dat ik er natuurlijk meer wilde proberen. Vandaag heb ik Rose Gold Romance voor jullie.


Toen ik Rose Gold Romance bij een vriendinnetje zag, was ik eigenlijk een soort van op slag verliefd. Ik ben in het bezit van You'll Always Have Paris Suede van OPI, maar die is ondertussen vrij dik geworden. Gezien de Suedes van OPI niet meer verkrijgbaar zijn en ik toch gek ben op suede lakjes, was ik stiekem al een beetje aan het rondneuzen voor dupes. En Rose Gold Romance leek hier behoorlijk op! 

Rose Gold Romance hoort bij de Precious Metals Collection, welke een zestal lakjes bevat die allemaal de geweldige suede finish hebben.


Rose Gold Romance is totaal anders dan de naam doet vermoeden. Bij Rose Gold denk ik namelijk meteen aan de bekende blush van Sleek, maar daar heeft deze lak totaal niets van weg. Rose Gold Romance is een paarse kleur die toch behoorlijk sterk naar roze neigt en heeft daarbij zilveren shimmer. Uiteraard droogt de lak semi-matte op, als de bekende suede finish.


Ik ben er weg van! Deze paarse tinten liggen zo in mijn straatje, ben er echt dol op!
Het kwastje is iets aan de brede kant, maar is verder erg prettig in gebruik. De lak droogt echt razendsnel. Eigenlijk net iets te snel voor het mooie, omdat je snel je nagels moet lakken. Nog voordat je echt klaar bent met een nagel, is-ie al droog. Dus ja, dat is ├ęcht ranzendsnel. Ontzettend fijn lakje dus voor als je haast hebt!


Cuccio bevat 15ml, kost ongeveer 9 euro per flesje en is hier in Nederland verkrijgbaar via bol.com, bepaalde salons en via Cuccio Nederland zelf. Ook is het merk verkrijgbaar via NS.
Welke lakjes heb jij van Cuccio en bevallen ze? X2 opmerkingen :

  1. Mooie kleur! Ik hou wel van dit soort kleurtjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Chique is-ie he! En hij lakt ook erg fijn: aanradertje!

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs