Girly Bits Razzle Dazzle

woensdag 16 april 2014

Hou je vast... Ik had zin in roze! Al een hele poos staat Razzle Dazzle te glinsteren in mijn harten, maar heb 'm eigenlijk nog nauwelijks opgehad. Eigenlijk durf ik nieteens met zekerheid te zeggen of deze lak meer dan nagelwielen heeft gezien. Tijd dus om 'm eens op mijn nagels te smeren!


Razzle Dazzle is van Girly Bits; het indiemerkje van Pam. Ik liet jullie pas al Glo Worm zien.
Girly Bits wordt gemaakt in Canada en Pam zit absoluut niet stil, want ondertussen zijn er alweer 11 collecties verschenen. Razzle Dazzle hoort bij de Sea's The Day Collection en is uitgebracht in september 2011. Ik geloof dat Razzle Dazzle één van haar grote hits is geweest.


Razzle Dazzle heeft een transparante tot zéér, zéér lichtroze basis met daarin tal van frambooskleurig en holografische microglittertjes. De lak straalt letterlijk van je nagels af! Omdat ik niet groot fan van holografische lakjes ben, heb ik deze lak nog nauwelijks gepakt, maar nu die eenmaal op mijn nagels zit, valt het schreeuwerige me echt ontzettend mee.  Door de holografische glitters, zie je eigenlijk nauwelijks nog wat van de frambooskleurige glitters terug op je nagels, maar daarentegen schitteren de kleuren blauw, roze, fuchsia en paars je tegemoed.

Razzle Dazzle, schaduw


De lak is sheer, maar goed op te bouwen omdat-ie zo bomvol met glitters zit. Ik heb geen undie gebruikt en met drie laagjes zat-ie prima. De droogtijd is prima en ook op het kwastje heb ik niets aan te merken.
De lak droogt wel enigszins gritty op, dus een topcoatje is aan te raden. Een enkel laagje maakt de lak alweer glad.

Razzle Dazzle, zonlicht 
(excuses, mn handcreme scheen ook licht te geven ;-) )


Razzle Dazzle bevat 15ml en kost ongeveer $ 11. Girly Bits is onder andere verkrijgbaar bij Girly Bits Cosmetics, Llarowe en Mei Mei Signatures. Heb jij ondertussen al iets van Girly Bits geprobeerd?
X

2 opmerkingen :

  1. Sinds kort ben ik ook in het gelukkige bezit van Razzle Dazzle. Zo mooi!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs