Hema # 10

dinsdag 29 april 2014

Ik liet jullie vorige week al een toppertje van Hema zien, maar ik heb er nog een paar. Voor vandaag heb ik # 10 voor jullie. Helaas alleen weer een saaie naam, maar het lakje is helemaal niet zo saai! Kijk snel mee...Ook dit lakje hoort bij de normale Nail Polish collectie, want ik zie nergens op het flesje een aanvulling staan.
Ik heb deze vorig jaar in de sale gekocht, dus ik denk dat-ie bij de lente- of zomercollectie van 2013 hoort.


Nummer 10 heeft een paarse basis met daarin een heleboel roze shimmer. In sommig licht zou je zelfs van een duochroom kunnen spreken, maar ik hou het vooralsnog even op een overload van shimmer. Het is echt een perfect lentekleurtje.


De substantie van de lak is iets waterig, maar niet zo waterig dat-ie overal heen kruipt. Omdat-ie wat waterig is, is-ie ook behoorlijk sheer, maar goed op te bouwen. Op de swatches zie je 3 laagjes. Gelukkig drogen de laagjes wel erg snel!

Het kwastje van dit lakje is prima, al is het wel even wennen aan het korte steeltje. Het zijn natuurlijk erg kleine flesjes en daardoor zijn de steeltjes ook behoorlijk kort. Maar er is prima mee te lakken.


Een flesje bevat 7ml en ik betaalde hier € 1 voor. Volgens mij zijn ze normaal € 2,25.
Uiteraard verkrijgbaar bij alle Hema- filialen :-).
X


1 opmerking :

Made With Love By The Dutch Lady Designs