China Glaze I'm Not Lion

vrijdag 2 mei 2014

Weten jullie nog dat ik jullie een paar weken geleden I Herd That liet zien? Deze viel me toch een klein beetje tegen en daarom heb ik het lichtere zusje ervan besteld. Vandaag ga ik jullie I'm Not Lion laten zien.I'm Not Lion hoort bij de On Safari Collectie en is uitgebracht voor het najaar van 2012. Zoals de naam doet vermoeden, bevat de collectie aardig wat aardse tinten en I'm Not Lion is er ook zo eentje. In het flesje dan, want op de nagel is-ie werkelijkwaar fantastisch, terwijl ik 'm in het flesje maar zo-zo vind en eigenlijk een heel stuk grauwer dan ik had verwacht.


De lak heeft een transparante base met daarin ontzettend veel microglittertjes. Je ziet voornamelijk champagne-goud en zilver, maar er zitten ook behoorlijk wat holografische glitters in, dus wanneer je in het (zon)licht staat, zie je alle kleuren van de regenboog. Letterlijk!


Op de nagels is het een subtiele, warme champagnekleur, welke door de warmte die ze uitstraalt erg goed draagbaar is voor verschillende huidstinten. De lak dekt in 3 laagjes en is lekker vlot droog.
De lak is prima van substantie, al ben ik met zulke glitters van China Glaze altijd bang dat de kwastjes na verloop van tijd helemaal uitdikken, doordat ik dat in het verleden met meerdere microglitterlakjes van China Glaze heb gehad. Maar vooralsnog geen problemen, ze lakt als een trein!


Zonder topcoat is het bijna een textuurlakje, want hij droogt behoorlijk gritty op. Normaal gesproken vind ik dat wel gaaf, maar deze lak is absoluut een heel stuk chiquer met een laagje glans eroverheen.

Ik zei eerder dat ik bij chique geledenheden toch wel naar I Herd That zou grijpen, maar nu ik ze naast elkaar heb staan, weet ik zeker dat ik eerder naar I'm Not Lion zal grijpen. Ik vind het echt een fantastisch lakje!

China Glaze bevat 14ml en is in Nederland o.a. verkrijgbaar bij The Color Palette en Enchantra voor ongeveer € 5,50 per flesje. Het is volgens mij wel een populair lakje, want hij is vrij vaak uitverkocht.
Wat vind jij van deze lak? X

3 opmerkingen :

  1. Oh, ik heb al eens over deze staan twijfelen, misschien toch maar heroverwegen! Erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben er ook al een tijdje over aan het twijfelen. Hij is echt mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Doen hoor, het lakje is echt de moeite waard! Zo chic!

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs