P2 Dreamy

donderdag 1 mei 2014

Gister liet ik in de shoplog al doorschemeren dat ik eigenlijk niet kon wachten om Dreamy te lakken. Ze was namelijk z├│ flitsend in het flesje en de kleuren deden me echt aan een heerlijke zomervakantie aan zee denken. Ik ben benieuwd of jullie 'm net zo gaaf vinden als dat ik 'm vind!


Als je de eerdere swatches van de Sand Styles  van P2 hebt gezien, valt het je misschien meteen al op dat het flesje is veranderd. Mocht je die nog niet gezien hebben, is het misschien leuk om even terug te neuzen bij
ClassyLovesome of mijn persoonlijke favoriet Opulent. Ik vind de oude handvaatjes wat prettiger werken omdat die wat langer zijn, maar het kwastje van deze is iets dunner, wat ook wel weer erg fijn is.

Dreamy is samen met een koraalkleurige Sand Style uitgebracht voor de zomer van 2014.
En geloof me, zomer straalt het flesje ab-so-luut uit! Ik moet er wel even bij vermelden dat het een erg lastige kleur is om op de foto te krijgen, maar dat komt ook door combinatie van de kleuren glitters...


De lak heeft een zeeblauwe basiskleur met daarin gouden en groene glitters, waardoor je echt dat vakantie-aan-zee-gevoel krijgt. Althans.. Laat ik voor mezelf spreken ;-).

Zoals bij alle textuurlakjes droogt deze lak korrelig op, maar de groene en gouden glitters maken het een sprankelend geheel. De textuur is niet erg grof, maar gelukkig wel goed zichtbaar (en voelbaar). De droogtijd is prima. Ook op de substantie is niets aan te merken, eigenlijk is-ie precies goed. Niet te dik, maar ook zeker niet te dun.


Doordat het lakje zo bomvol met glittertjes zit, toont ze in het ene licht erg blauw en in het andere licht weer meer groen. Dat maakt het lakje ook erg leuk vind ik zelf. Heerlijk toverballetje!


P2 is verkrijgbaar bij de DM Drogist in Duitsland, bevat 10 ml en kost € 1,95 per flesje.
Enchantra had de oude textuurlakjes van P2 in haar assortiment, dus wellicht dat ze deze binnenkort ook aan hun assortiment toe zullen voegen? 
4 opmerkingen :

 1. Gaaf!! Ik wil 'm ook! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mutsie!!! Ben nu niet meer in Duitsland :').
   Maar zal 'm onthouden voor als ik weer een ritje die kant op heb!

   Verwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs