Week van de rommelbakjes #1- Essence Over The Moon

maandag 5 mei 2014

Goeiesmorgens! Een tijdje terug heb ik jullie laten meekijken in mijn stash. Toen ik de rommelbakjes eens bekeek, zag ik eigenlijk best een hoop lakjes die nog nooit nagels van dichtbij hadden gezien en besloot een week in te lassen om er in elk geval een paar geprobeerd te hebben.

Deze week dus alleen maar budgetlakjes uit mijn rommelbakjes. Vandaag wil ik jullie een lief lakje laten zien, die meteen mijn aandacht trok in het flesje, maar vervolgens nog nooit open is geweest. Meet Over The Moon van Essence!Over The Moon hoort bij de Colour & Go Collectie en volgens mij is deze tint in het begin van 2014 aan het assortiment toegevoegd. Pin me hier niet op vast, ik weet het namelijk niet geheel zeker. Essence heeft zo ontzettend vaak vernieuwing van het assortiment en tel daarbij de vele LE's op en dan ben ik de tel kwijt, haha...


Over The Moon is een lavendelkleurig lakje boordevol shimmer. Ik durf niet met zekerheid te zeggen of het lakje nu een duochrome is of dat het de shimmers zijn. Over het algemeen is-ie lavendelkleurig op je nagels met een duidelijke verkleuring naar zeegroen, maar afhankelijk van de lichtval verkleurt de lak ook naar roze en zelfs goud, al is de gouden kleur niet erg goed zichtbaar.


Met het kwastje valt op zich prima te lakken, alleen de haren zijn erg stug, waardoor je beter iets meer lak op je kwastje kunt nemen. Zo voorkom je dat de stugge haren kale plekken op je nagels trekken.
De droogtijd van de lak is prima. De substantie is erg fijn: niet te dik, maar ook zeker niet te dun.


Ik vind het een leuke aanvulling op het assortiment van Essence. Wat ik vooral erg leuk vind, is dat het merk de laatste tijd echt probeert om nieuwe dingen uit te brengen (op alle gebieden trouwens) en ik denk dat dat met dit lakje aardig is gelukt. Ik heb in mijn stash geen enkel lakje die erop lijkt, dus missie geslaagd :-).


Het lakje bevat 8ml, kost € 1,69 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en sommige filialen van Trekpleister.
Wat vind jij over het algemeen van het merk Essence? Heb je nog aanraders?
X

4 opmerkingen :

 1. Reacties
  1. Lief, dat is ook precies de gedachte die ik erbij kreeg! Voel me echt net een troetelbeertje als ik 'm op heb :-)

   Verwijderen
 2. Ik was zó geïnspireerd door je blog dat ik 'm vandaag ook gekocht heb...leuk lakje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kijk, daar doen we het voor! Superleuke reactie!

   Verwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs