Love Thy Polish Gypsy

vrijdag 16 mei 2014

Vandaag weer een- voor mij- nieuw merkje, namelijk Love Thy Polish. Ik had Gypsy al een paar keer voorbij zien komen op blogs en webshops, maar telkens twijfelde ik omdat ik dacht dat de lak behoorlijk wat laagjes nodig had om dekkend te zijn. Toch kon ik mezelf niet meer inhouden en heb het lakje uiteindelijk besteld. Ik ga 'm jullie nu laten zien.


Gypsy hoort bij de Dreams Collection van Love Thy Polish en is uitgebracht voor het voorjaar van 2013. De collectie is een samenwerking geweest tussen Emma (het brein achter LTP) en Tammy (van Lacquer and Leather). De collectie bevat 8 lakken met totaal verschillende kleuren en finishes.


Gypsy heeft jelly, melkwitte basiskleur met daarin fuchsia en turkooise glitters in hexvorm en in ronde vorm en daarbij zitten er ook nog zilverkleurige holografische microglitters. Het is een erg lief lakje om te zien, al was ik in eerste instantie erg teleurgesteld toen ik het flesje in mijn handen had. Ik vind 'm zelf stukken leuker op de nagels dan in het flesje.


Het kwastje is vrij smal en lakt ontzettend fijn. Ik was bang dat dit een lakje was waar geen einde aan de laagjes zou komen, maar het viel me enigszins mee. Eigenlijk zat-ie al prima met twee laagjes, maar voor het mooie heb ik er nog één extra laagje overheen gelakt. Door een sneldrogende topcoat was-ie ook lekker snel droog.

Ik moest helaas wel wat vissen naar de glitters en de glitters moesten ook enigszins geplaatst worden op de nagels, maar dat had ik wel een beetje verwacht. Ik zag gelukkig geen zinkende glitters in het flesje, maar wel waren er behoorlijk wat glitters tegen de zijkanten geplakt. De glitters liggen na het lakken lekker plat op de nagels, dus geen scherpe en irritante randjes. Eén laagje topcoat was voldoende.

 

Het is een lakje waar je wel een beetje een tintje voor moet hebben, want zoals je ziet op de foto's kan mijn bleke huidje deze lak eigenlijk niet hebben. Ik denk dat-ie van de zomer echt geweldig gaaf is.

Ook is het geen lakje die lange levensduur heeft bij rokers, want de lak is erg gevoelig op verkleuren.
Onderstaande foto is nadat ik 3 sigaretjes had gerookt en de verkleuring die je op mijn wijsvinger ziet, maakt het lakje dus behoorlijk gevoelig. Ik heb 'm dus meteen toen ik na het werken thuis kwam er weer afgehaald, omdat ik zo'n gele nagel geen gezicht vind.


Al met al vind ik het een erg leuk lakje, maar zal die nog even in de kast blijven staan totdat ik wat meer zon heb gezien. Ik vond 'm erg fijn lakken, zeker voor een witte lak, dus ik ben erg nieuwsgierig naar meer lakjes van dit merk.

Love Thy Polish is verkrijgbaar bij Mei Mei en Harlow & Co, bevat 15ml en kost ongeveer € 10 per flesje. Wat vindt jij van deze lak? X

2 opmerkingen :

 1. Hij is best leuk met die glitters! Maar wat jammer dat hij na het roken zo verkleurt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, vind ik ook! Dat roze en turkooise maakt 'm echt heel vrolijk!

   Normaal gesproken zou ik zo'n vergeelde vinger niet laten zien, maar ik vond de verkleuring zo bizar dat ik 'm toch maar geplaatst heb :D.

   Verwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs