Dance Legend # 175

vrijdag 6 juni 2014

Ik heb jullie al eens eerder thermo's laten zien en zelfs ook eentje van Dance Legend, namelijk # 170. Ook heb ik het weleens over de lak gehad die ik jullie vandaag ga laten zien, namelijk in Top & Flops #1. Ik heb deze lak ooit eens op 1 nagel gelakt, maar de kleur stond me zo tegen, dat ik 'm nooit meer heb gebruikt.
Toch wilde ik 'm een tweede kansje geven en die wil ik jullie laten zien.

Hou je vast, overload van foto's vandaag!Dance Legend is een merk uit Rusland die grote bekendheid heeft gekregen door hun holografische collectie en hun thermografische collectie. Buiten deze lakjes hebben ze nog véél meer in hun assortiment, dus het kan de moeite waard zijn om eens een kijkje op hun site te nemen. Vanaf 10 lakjes verzenden ze gratis en met zo'n ruim aanbod zit je daar sneller op dan je denkt!


De kleur is werkelijkwaar fantastisch! In het flesje glinstert je een ontzettend mooie paarse kleur met een rozerood-achtige shimmer je tegemoed. Echt prachtig! Ware het niet dat dit de koude kleur is en de warme kleur een berry-kleur is die totaal niet bij mijn huidskleur staat!


Ook in de warme kleur zit een prachtige shimmer, maar helaas match-ie gewoon echt niet met mijn huidskleur. De tint is okee, al had ik 'm zelf mooier gevonden als échte berrykleur. Nu neigt-ie wat naar rozerood. Ik vind het een apart kleurtje, haha.


De lak vloeit als boter over je nagels heen, net zoals de andere lakjes die ik van Dance Legend heb. Het kwastje is fijn, lakt precies en neemt ook genoeg lak mee. De droogtijd is zeer acceptabel. 

De thermo doet haar werk goed, want mijn nagels zijn constant een andere kleur. Erg leuk speeltje natuurlijk! En niet alleen voor mij, want mijn collega's maakten vandaag een wandelend speeltje van me: handen vol met blikjes cola om vervolgens allemaal warme koffie te halen. Ik denk stiekem dat zij het effect nog leuker vinden dan ik. En het zijn állemaal mannen, haha!

# 175, 2 laagjes (waterig zonnetje)


Het is een onecoater te noemen, maar omdat er shimmer in zit, heb ik twee laagjes gelakt. Meestal komen shimmers mooier uit met twee laagjes en dat was ook bij dit lakje het geval. Een laagje topcoat zorgt ervoor dat de shimmer nóg beter naar voren komt, dus die raad ik wel aan. 


Ik blijf erbij, de lak is echt wel heel erg mooi! Ik baal er dan ook ontzettend van dat mijn handen in deze tijd van het jaar vrij warm zijn en daardoor het meest de lichte kleur zichtbaar is op mijn nagels. Want hij staat met gewoon echt niet :-(.

Verder is de lak top, op eigenlijk alle fronten. Dus als jij geen problemen hebt met een berry-achtige kleur die wat naar rozerood neigt, is het een absolute aanwinst in je stash!


Dance Legend is goed verkrijgbaar, bij o.a. Llarowe, Dance Legend, Mei Mei en Ninja Polish, maar ook bij de Nederlandse webshop Hypnotic Polish. Een flesje bevat 15ml en gemiddeld betaal je zo'n $ 8-10 per flesje, exclusief verzendkosten en afhankelijk van welke collectie. De thermo collectie kost over het algemeen $12 per flesje.

Wat vind jij van deze kleur? Denk je dat jij 'm wel kunt hebben? Ik heb de mijne ondertussen aan mijn moeder gegeven, want bij haar staat-ie fantastisch! X

4 opmerkingen :

Made With Love By The Dutch Lady Designs