Herome Bogota

vrijdag 20 juni 2014

 Vandaag heb ik een lakje waarvan ik nog niet zo goed weet of dat ik 'm saai vind of toch stiekem wel leuk... Misschien kunnen jullie me wel helpen om een uiteindelijke mening te vormen, want ik weet het echt niet! Kijk snel mee naar Bogota!WIC staat voor World Inspired Colors en geeft hun lakjes namen die op steden in de wereld zijn geïnspireerd. Herome is voornamelijk bekend om hun handverzorgingsproducten en dus deze WIC-lijn, maar buiten deze collectie heeft Herome nog meer aan te bieden op het gebied van nagellak.


Bogota heeft een grijsblauwe crelly (?) basis met daarin een prachtige roségouden shimmer. In het flesje vind ik 'm echt ontzettend mooi. Die roségouden shimmer is goed gekozen; het is net even anders dan normaal.
Bogota is natuurlijk de hoofdstad van Colombia en blijkbaar is er iets in deze stad wat de makers van deze lak heeft geïnspireerd om deze kleuren te gebruiken. Ik heb alleen geen flauw idee wat dat alleen zou moeten zijn... Ik denk bij Colombia voornamelijk aan witte pakjes ;-)...

Waterig zonnetje


Helaas is de basis erg sheer, vandaar dat ik crelly met een vraagteken heb neergezet. De pigmentatie is te goed om het een jelly te noemen, maar voor een crèmelakje is de dekking te slecht. De substantie van de lak is prima en met het kwastje kun je vrij nauwkeurig werken. Helaas is de droogtijd zo ongeveer om te huilen. De lak wilde maar niet drogen! Zelfs nadat ik ongeveer 5 uur ná het lakken naar bed ging, hielp dat niet tegen dekbednagels. Over de houdbaarheid kan ik dus niks zeggen, want meteen de volgende ochtend heb ik de lak er weer afgehaald.

Binnenshuis


Ondanks dat bovenstaande foto anders doet vermoeden, is de shimmer met het blote oog goed zichtbaar. Als je op de foto's klikt, krijg je grotere formaten te zien waardoor je de shimmer ook beter ziet. Om aan te tonen dat ik niet aan het liegen ben, heb ik hieronder een macro in de schaduw.

HEROME WIC BOGOTA


Herome is verkrijgbaar bij o.a. Etos en DA, bevat 7ml per flesje en kost € 5,99.

En... Wat vinden jullie van het lakje?


3 opmerkingen :

  1. Goh, in eerste instantie dacht ik bij het zien van het flesje mwa...maar op je nagels is ie toch wel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vind m je goed staan! Beter/mooier als Pelican! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het lakje erg mooi maar de rillingen lopen over mijn rug als ik lees hoe lang het duurt voordat hij droog is...

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs