Nicole By OPI Never Give Up

donderdag 12 juni 2014

Jullie hebben vast ook wel ergens een lakje die in het flesje echt pure schoonheid uitstraalt, maar op de nagels gewoon méér dan vreselijk is. Uiteraard heb ik er daar ook aardig wat van, maar het lakje die ik jullie vandaag ga laten zien spant toch aardig de kroon... Hou je vast voor Never Give Up!



Zoals jullie waarschijnlijk allemaal weten, was er een actie van Nicole By OPI bij de Big Bazar afgelopen week. Ik zou ik niet zijn als ik niet uitgebreid in de schappen was gaan snuffelen ;-)... Mocht je de actie gemist hebben, wees dan niet meteen getreurd, want ik hoor her en der dat ze deze afgelopen week nog steeds de schappen aan het bijvullen waren, dus misschien heb je geluk... 

Maargoed, ik zou jullie Never Give Up laten zien. In het flesje is het werkelijk een prachtig lakje!


Never Give Up is een prachtige kleur waarvan de tint niet heel goed in woorden te vertellen is. De perfecte mix tussen rozerood, paars en pruimkleurig en dan voorzien van subtiele holografische glitters. Gaaf toch?!
Het is trouwens een Walmart Exclusive die was uitgebracht voor de zomer van 2010.


Als je zo de beschrijving hoort, zul je je waarschijnlijk afvragen waarom ik dit dan een vreselijk lakje vind.. Nouja, bovenstaande foto geeft volgens mij het antwoord wel.. De holografische glitters lijken weg te zakken in de lak waardoor je er nog weinig van ziet. Wat er wel gebeurt is dat je een soort bobbels in je lak krijgt en dat ziet er echt vreselijk uit... Buiten dat is de finish ook nog half-metallic en dat is niet mijn favoriete finish.

De foto hierboven is zonder topcoat en natuurlijk heb ik ook nog foto's van de lak waar een laagje topcoat overheen schittert, maar helaas maakt het vrij weinig verschil in de bobbeltjes. Ze lijken eerder bubbeltjes te worden...


Ik vind het echt heel jammer dat het lakje dit effect heeft, want buiten die zinkende glitters is het lakje geweldig. De kleur maakt me lekker bruin en matcht goed met mijn huidskleur. Daarbij is het kwastje erg fijn, droogt de lak prima, is de pigmentatie goed en ja... Eigenlijk niks op aan te merken dus. Behalve dan zie zinkende glittertjes AKA bubbeltjes...


Ik kocht dit lakje bij de Big Bazar en betaalde er € 3,99 voor. Gezien het een Walmart Exclusive is, heb ik geen idee of het lakje verder nog in webshops verkrijgbaar is, maar ik gok dat je 'm wel op eBay kunt vinden. Zoals altijd bevat een lakje van NBO 15ml.

Wat vind jij van dit lakje met "special effect"? X


2 opmerkingen :

  1. Argh, wat zonde! Ik durf die van mij nu niet meer te proberen maar misschien dat een holografische top coat 'm er wel beter uit laat zien?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Holografische topcoat? Bestaat dat?
      Ken ik helemaal niet! Gebruik eigenlijk altijd mn HK Girl..

      Verwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs