OPI Girls Just Want To Play

maandag 2 juni 2014

Vorig jaar heb ik deze lak al eens aan jullie laten zien, maar de kleur kwam in die post totaal niet over als hoe de lak in het echt is. Daarom heb ik de oude post verwijderd en besloten een nieuwe post aan dit fantastische lakje te wijden. Kijk snel mee naar Girls Just Want To Play!Dat rood een favoriete kleur voor op mijn nagels is, is voor jullie ondertussen geen verrassing meer ;-).
Toen ik een hele poos terug swatches van dit lakje zag, twijfelde ik ook geen moment en bestelde het lakje. Tot de dag van vandaag ben ik er nog steeds wezenloos van, het is zo'n heerlijk zomerkleurtje!


Girls hoort bij de Holiday in Toyland Collection en is uitgebracht in 2008.
Het is een vrij felle kleur rood, met een frambooskleurige ondertoon. Geen glitters, shimmers of andere poespas, gewoon een simpele crèmelak. En misschien is juist het simpele wel wat deze lak zo gaaf maakt.

OPI Girls Just Want To Play

Ondanks dat de lak vrij dun is, is de pigmentatie erg goed. Het is bijna een onecoater te noemen, maar wordt net iets intenser met twee laagjes en daarom zie je op de foto's ook twee laagjes. De droogtijd is erg aangenaam en omdat-ie zo vlot droog is, is het een lakje die zeer regelmatig op mijn nageltjes mag schitteren.
De draagtijd op mijn nagels is ook zeer goed, zeker in vergelijking met andere lakjes van OPI. Toen ik de foto's maakte, zat de lak al 2,5 dag op mij nagels en er is alleen wat tipwear te zien.


Girls is in Nederland helaas niet meer verkrijgbaar. Gelukkig hebben we in zulke gevallen de redder in nood: eBay. O.a deze seller heeft 'm voor een schappelijk prijsje te koop. Een flesje bevat 15ml en met verzendkosten ben je ongeveer € 10 euro voor dit lakje kwijt. X

1 opmerking :

  1. Oh, ik hou van deze lak!
    Nou ben ik sowieso GROOT fan van rode lak, maar deze is gewoon zo mooi.

    Mijn favoriete zomerrood <3

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs