Kays Achene Lime

maandag 14 juli 2014

Vorige week sprong er ineens een lakje in het oog die ik al tijden niet meer op had gehad.
Tijd om die weer eens te lakken en jullie met Achene Lime kennis te laten maken.


Ik heb helaas 0,0 achtergrondinformatie over dit kleine Indiemerkje genaamd Kays. Ik heb google er nog op losgelaten, maar hier kwam nauwelijks iets uit. Wel weet ik dat ik 'm alweer wat jaartjes terug bij Ninja Polish heb gekocht.


Achene Lime doet vermoeden dat je met een groene tint te maken hebt, maar de kleur is allesbehalve groen! Het is een prachtige rode tint met een goed aanwezige gouden shimmer. Door de vele shimmer lijkt de lak op je nagels meer koraal dan rood, maar gezien mijn liefde met koraalkleurtjes vind ik dat helemaal geen probleem! Doordat er zoveel shimmer in zit, ben ik er niet helemaal zeker van of ik dit lakje als lakje met shimmer moet bestempelen of als een duochrome.

Kays Achene Lime

Het kwastje is wat aan de dunne kant, maar toch kun je er prima mee lakken. De pigmentatie is echt waanzinnig, op de foto's zie je dan ook maar één laagje. De shimmer is echt ontzettend goed aanwezig, ook op je nagels. Gezien het weer van de afgelopen week (lekker mokkig en grauw) komt de kleur op de foto's helaas niet zo goed tot haar recht en om de shimmer toonbaar te maken heb ik voor onderstaande foto de flits moeten gebruiken. Maar geloof me; het is een heerlijk kleurtje!


De substantie is wat dikker, maar lakt alsnog erg fijn en de droogtijd is vrij snel.

Ik kocht dit lakje voor ongeveer $10 dollar bij Ninja Polish, maar ik zag dat Ninja Polish een tijdelijke stop heeft en ik heb echt geen idee waar dit lakje nog meer verkrijgbaar is.
X3 opmerkingen :

 1. Wat een gaaf kleurtje! De shimmer is heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk kleurtje!
  Ik ken het merk ook totaal niet, jammer, want als de rest net zoals dit lakje is, dan is het wel een fijn merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er geweldig uit! Jammer dat dit merk blijkbaar niet meer te krijgen is.

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs