Shoplog #6- Random

maandag 15 september 2014

Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie een shoplog heb laten zien. Het is uberhaupt al een tijd gelezen dat ik jullie íéts heb laten zien... Zo'n 2 maanden geleden heb ik ein-de-lijk mijn tattoo laten zetten en om die reden had ik mezelf een koopverbod opgelegd. Ik leg mezelf wel vaker een koopverbod op, maar normaal kom ik niet verder dan 3 of 4 dagen terwijl ik met mezelf meestal een maand afspreek.

Toch koste me het dit keer eigenlijk nauwelijks moeite. Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik de laatste collecties van de reguliere merken niet zo heel erg leuk vond.

Maar toen de tattoo stond... Toen ging ik stiekem wel weer één en ander een beetje ingehaald :-).
Kijk en geniet mee!Een tijdje geleden was er weer sale bij Enchantra en toen kon ik het niet laten om een aantal lakjes te bestellen. Ik heb wat stempel templates liggen, maar kon nog geen fijne kleuren vinden waarmee ik goed kon stempelen. Gezien Konad er op dat moment uitging bij Enchantra, waren de resterende lakjes nog maar € 1,50 per stuk. Ik heb ze nog niet gebruikt, maar ben erg nieuwsgierig of het daadwerkelijk fijner stempelt dan normale nagellak.


Konad Zeegroen met gouden shimmer - €1,50
Konad Zwart met olijfkleurige shimmer - €1,50

Ook kocht ik er nog deze twee China Glaze lakjes:


In The Limelight -€ 3,50
Petal To The Metal -€ 3,50


Ook heb ik sinds een héél lange tijd weer wat lakjes van het indie-merkje Pahlish besteld. Ooit, once upon a time zeg maar, kocht ik het lakje "Glittoris" en deze viel mij in álle opzichten zo ontzettend tegen, dat ik het niet meer aandurfde om nog meer lakjes van dit merk te bestellen. Een vriendin is erg tevreden over dit merk en had al een paar keer gezegd dat de lakjes niet meer zo vreselijk lakten. Na maanden en maanden twijfelen, heb ik er uiteindelijk toch drie besteld.


Charm -$ 9
Drink The Sea -$ 9
Mystery Pahlish -$ 6,50


Ook Dollish ontkwam niet aan een bestelling naar Nederland. En om heel eerlijk te zijn is het niet bij één bestelling gebleven, hihi. Een aantal lakjes heb ik al binnen; een aantal zijn er nog onderweg.
De lakjes die binnen zijn:


Bikini Bottoms -$ 10
Space, The Final Frontier -$ 10

Hebben jullie trouwens meegekregen dat Dolly op haar Etsy sinds twee weken een wekelijkse restock houdt met retired lakjes die ook nog eens in de sale zijn?!?! Wekelijks op donderdag- of vrijdagmiddag rond een uurtje of 16.00 (Nederlandse tijd) worden er weer lakjes aangevuld. Zo zijn dus Cold Winds Are Rising en Drop.Your.Sword naar me onderweg, terwijl ik me er eigenlijk bij had neergelegd dat ik deze lakjes nooit meer in mijn bezit zou krijgen. Dus mocht je toevallig nog een oudje van Dollish Polish op het oog hebben: kijk eens op haar Etsy! Ik moet er wel bij vertellen dat goedlopende kleurtjes, zoals de twee bovenstaande, echt erg snel weg zijn. Maar andere lakjes staan er bijvoorbeeld al twee weken op... Het is dus de moeite waard om eens te spieken!

Ennnn... Dolly heeft dit jaar weer een nieuwe Halloween Collectie!!


Informatie houdt ze uiteraard bij op haar Facebook en zodra de collectie uit is, kan dit via haar normale webshop *dikke jeej*...


Maar we hadden het natuurlijk over de shoplog ;-). Ook heb ik nog wat randoms gekocht:


Sinful Colors Mint Apple -€ 1,99
Hema Fast Blue -€ 1,50
Barry M Red Wine -€ 3,14
Barry M Almond -€ 5,34


Toen ik met moeders een weekendje weg was en wij na een heerlijk avondje sushi eten nog wat rondstruinden in het winkelcentrum, kreeg ik van haar nog twee lakjes van OPI.

Ik koop eigenlijk nauwelijks lakjes van OPI hier in Nederland, omdat ik ze zwaar overpriced vind en OPI op mijn nagels helaas nooit zo heel lang blijft zitten. Toch kom ik regelmatig even in een Douglas of Mooi! - parfumerie en natuurlijk loop ik dan altijd even langs de lakjes. Werkelijkwaar pak ik er áltijd één bepaald lakje uit, namelijk My Private Jet. Maar ondertussen weten jullie dat ik helemaal niet zo van die krijsende holo's hou en daarom zet ik het lakje dus elke keer weer netjes terug in het vakje. Totdat mijn mams dus naast me stond: die gritste het lakje uit mijn handen en huppelde naar de kassa, haha. Met in haar handen het paarse lakje Stock-Holm :D.
Lieve, maar gekke mams ♥.


My Private Jet -€ 14,25

And last but not least: 2 lakjes van Hare Polish waaronder mijn zo lang gewilde BURY!!!! Echt, ik ben er dol op en zo ontzettend blij mee! Ik heb er echt véél te veel voor betaald, maar i don't care: ik heb haar eindelijk ♥! 


Elysian Fields -$ 12

Bury is zó fantastisch gaaf, ze verdient gewoon nog even een close-up:Verder heb ik mezelf nog even verwend met wat nieuwe kleertjes, make-upjes, spulletjes voor bij mijn nieuwe muren, een (jaja) sportschoolabonnement en een nieuwe wasmachine. Al was die wasmachine dan niet geplanned :P.

Wat vinden jullie van m'n nieuwe aanwinsten?
Tot snel!
X

4 opmerkingen :

 1. Erg leuke aankopen! Jij kan wel weer even vooruit. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, het erge is dat er nog een paar onderweg zijn. Als het goed is heb ik die volgend weekend allemaal binnen, maar dan kan ik absoluut nog een tijd vooruit :D

   Verwijderen
 2. Ooooh had me ff herinnert! Ben helemaal vergeten je lakjes nog op de foto te zetten :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach jeetje, wat stom! Maar geeft niet, kan ik weer een nieuwe shoplog maken binnenkort :)

   Verwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs