Pahlish Drink The Sea

vrijdag 27 maart 2015

Toen ik net in Indieland kwam snuffelen, werd mijn geld naar één bepaald lakje getrokken, omdat ik de naam ge-ni-aal vond. Dat was Glittoris van Pahlish. Helaas was dit ook het enige geniale aan de lak, want de lak zat zo bomvol glitters en lakte zo vreselijk slecht, dat die lak nooit meer dan één nagel van dichtbij heeft mogen zien. Ik heb sinds die miskoop eigenlijk geen lakjes van Pahlish meer gekocht, omdat ik bang was dat ze allemaal zo vreselijk van substantie zouden zijn. Toch heb ik er vandaag eentje voor je: Drink The Sea.
Pahlish is het merkje van Shannon, maar haar man zit ook in het bedrijf. Quote: "Born out of one woman's love for nail polish and one man's desire to see nail polish bring money in instead of taking it out of his bank account." Zij mixen hun lakjes in Arkansas en zorgen dat alle lakjes 5-Free zijn.


Drink The Sea heeft een prachtige mint/zeegroene crème basiskleur met daarin gouden glitters in verschillende formaten en neongroene glitters. 

Pahlish Drink The Sea

Ik zie swatches voorbij komen op google waarbij er ontzettend veel glitters te zien zijn, maar helaas is dat bij mij niet het geval. Ik merkte dat de glitters wat naar de bodem gezakt waren en daarom heb ik het flesje ongeveer een uurtje op haar kop neergezet voordat ik ging lakken. Maar de glitters die je op de foto's ziet, is het aantal glitters dat ik uit het flesje kreeg.

De basiskleur vind ik erg leuk; lekker vrolijk en heerlijk voor de lente. De gouden glitters erin geven het ook een mooie en unieke twist. Van de neongroene glitters is er helaas weinig te zien, want ze vallen wat weg in de baisiskleur en lijken meer op dikke hompen dan dat je er echt glitters in ziet. Helaas.

Pahlish Drink The Sea

Ik ben eigenlijk weer aan dit merk gegaan omdat vriendinnen een behoorlijk collectie hebben en zij mij vertelden dat de lakjes nog wel wat aan de dikke kant zijn, maar totaal niet meer vergelijkbaar als de substantie die Glittoris had. Met het lakken van Drink The Sea kan ik ze daar helaas alleen deels gelijk in geven. De lak is inderdaad niet meer zo dik als vroeger, maar alsnog vind ik de substantie te dik om er netjes mee te kunnen lakken. Ik ga er eens wat druppeltjes thinner in doen, eens kijken of ik dan van gedachten verander.

De lak is wel self-leveling en dat is echt ideaal. De pigmentatie is prima, met twee wat dikkere laagjes (ik kon dus geen dunne laagjes lakken door de substantie) zat ze als gegoten. En ondanks dat de laagjes wat dikker waren, waren ze toch erg snel droog! Op de substantie na, is er echt helemaal niets op te merken aan dit lakje!


Pahlish is te koop via Shannon en kost $11 per flesje van 15ml. De verzendkosten zijn heel reëel.

Ik heb de laatste tijd echt ontzettend mooie en gave lakjes op haar site voorbij zien komen, maar ik durf gewoon echt nier meer te bestellen. Weet jij misschien of het zuiver haar glitterlakjes zijn die wat aan de stroperige kant zijn, of zijn het ál haar lakjes?

Wat vind jij van de combinatie van kleuren van Drink The Sea?


2 opmerkingen :

  1. Reacties
    1. Dank je wel! Ik ben er alleen nog niet helemaal uit of ik die glitters erin nou leuk of niet leuk vind, vooral de neongroene...

      Verwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs