China Glaze Cowgirl Up

woensdag 3 december 2014

Helleu, helleu! Snif... Vandaag even sentimenteel gedoe.
Ik heb voor jullie namelijk hét lakje... Althans... Het lakje waardoor het voor mij allemaal begon!
Hoe ik aan deze absurde verslaving ben gekomen? Het begon dus allemaal met Cowgirl Up...Cowgirl Up hoort bij de Rodeo Diva Collectie en is wat mij betreft de beste collectie van China Glaze. Of All Times! De collectie is uitgebracht voor het najaar van 2008 en is wat mij betreft dus ook gewoon een klassieker. De collectie bevat twaalf waanzinnige shimmery kleuren die echt van je nagels afspatten. Ik heb er een aantal in mijn bezit, maar nog niet allemaal. Stuk voor stuk zijn het prachtige, diepe kleuren.


Cowgirl Up is een paarse tint die absoluut ook rood in zich heeft maar buiten dat zit ze ook boordevol micro-shimmer, die vooral in het zonlicht hun ware aard laten zien. Omdat de shimmer zo ieniemienie is, lijkt het soms in sommig licht alsof je met een metallic te maken hebt, maar na deze vreemde glim valt al snel op dat dit niet zo is. Gelukkig maar, want ik krijg altijd een beetje de rillingen van metallics.De lak is perfect van substantie en lakt hierdoor erg prettig. De pigmentatie is erg goed en was op de meeste nagels met één laagje al voldoende. Maar omdat ik nog wat meer diepte wilde, heb ik een tweede laagje gelakt. De droogtijd is helaas wat minder snel, dus een sneldrogende topcoat is een aanrader. Ik was het vergeten en de zgn. dekbednagels waren het resultaat toen ik de volgende dag opstond :-).


Oh, my sweet Cowgirl Up... Ik lak haar echt te weinig, maar nu ze weer op mijn nagels schittert, snap ik meteen weer waarom ik zo verliefd was geworden op dit kleurtje! En ondanks dat ik haar niet zo heel vaak pak, is de liefde er nog steeds ♥.


Wat vind jij ervan? En heb je toevallig andere lakjes uit deze collectie? X

4 opmerkingen :

 1. Dit is ook een van mijn eerste liefdes, hij blijft echt zo gaaf!
  Heb hem al veel te lang niet gedragen, krijg er helemaal zin in door je foto's :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is er inderdaad eentje waarmee mijn verslaving ook begon!
  Wat een heerlijke kleur is dat toch! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig! Dit was één van mijn eerste lakjse van China Glaze.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappig dat dit lakje toch bij veel mensen één van hun eerste aankopen was!

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs