Essie Maxmillian Strasse Her

vrijdag 19 december 2014

Grijs en groen... Fantastisch! Ik vond een tijd terug een kleurtje die allebei in zich had. Kijken jullie mee naar Maxmillian Strasse Her van Essie?Maxmillian Strasse Her hoort bij de Madison Ave-Hue Collectie van Essie, welke is uitgebracht voor het voorjaar van 2013. Deze collectie bevat 6 lakjes die geinspireerd zijn op 6 grootste shop-cities in de wereld, namelijk New York, Londen, Parijs, Munchen, Rio en Tokio.


Maxmillian is een beetje een dusty grijze kleur, misschien beter uitgelegd als grijs met een vleugje blauwgroen. In het flesje lijkt de lak vrij grijzig, maar op de nagel komt toch dat dusty goed naar voren. Ik ben er weg van!


De lak lijkt bij het eerste laagje behoorlijk te strepen, maar gelukkig trekt ze zichzelf recht, waardoor je een prachtig egaal laagje krijgt. De droogtijd is lekker rap.

Ik heb dit lakje bij de Etos gekocht, dus er zit een behoorlijk breed kwastje in wat echt wat nauwkeurigheid vereist bij het lakken. Mocht je hier niet mee overweg kunnen, kun je altijd nog de salon-variant op eBay bestellen. Die hebben het smalle kwastje.

Ik kocht Maxmillian met 50% korting en betaalde er dus €5 voor.
Wat vind jij van deze grijs met een twist? XGeen opmerkingen :

Een reactie posten

Made With Love By The Dutch Lady Designs