OPI Embrace The Gray

woensdag 7 januari 2015

Vorige week liet ik jullie een lakje uit de 50 Shades of Grey collectie zien en natuurlijk kon het andere grijze pareltje niet achterblijven. Vandaag heb ik Embrace The Gray voor jullie.

Embrace The Gray is één van de zes lakjes uit de 50 Shades Of Grey Collection. Deze collectie is uiteraard gebaseerd op de boektrilogie van 50 Shades en is uitgebracht ter promotie van de film die rond Valentijnsdag in de bioscopen komt. De collectie telt 5 grijsachtige lakjes en één lekkere felrode kleur.


Waar Cement het lichtste cremekleurtje uit de collectie is, is Embrace toch wel een behoorlijk stuk donkerder. Ik vind haar echt prachtig en kan gewoon niet stoppen met het staren naar mijn nagels. Grappig eigenlijk, hoe zo'n simpele kleur toch heel gaaf op je nagels kan zijn.


Vraag me niet waarom de naam Gray gespeld is in plaats van Grey. Nergens zie ik een verwijzing naar de A, maargoed, OPI zal haar redenen er wel voor hebben. Embrace vind ik de mooiste uit de collectie. Een diepe tint medium grijs met een simpele crème finish en een prachtige shine.

Helaas had ik 1 haartje die bij mijn kwastje uitstak. Hier heb ik me over verbaasd, omdat ik dit nooit eerder bij een lakje van OPI heb gehad! Gelukkig was er niets meer van te merken nadat ik het haartje had afgeknipt. Ook dit kwastje is wat smaller en hierdoor lakte ze erg fijn. Ook de droogtijd is weer lekker rap en gezien de lak zelf als een prachtige glans heeft, heb ik dit keer geen topcoat gelakt.

Zonlicht


De lak leek in eerste instantie wat sheer en onregelmatig op te brengen, maar gelukkig kwam dit tijdens het drogen helemaal goed. Met één laagje waren er wel nog her en der wat kale plekken te zien, dus heb ik twee laagjes gelakt, wat een prima dekking gaf. Dit lakje is ook weer wat dikker, met die gel-like substantie net zoals bij Stock-Holm en You're So Outta Lime. Van mij mogen ze alle lakjes zo maken, want ze lakken fantastisch!

De lakjes van deze collectie staan in Nederland vanaf 12 januari in de schappen waar ze € 14,25 kosten voor 15ml. Via eBay kun je ze nu al kopen. Ook is er een miniset verkrijgbaar waar álle lakjes van deze collectie in mini-size in zitten.

Wat vind jij van dit lakje?
Laters, Baby!

3 opmerkingen :

 1. Is gray niet zijn achternaam?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Naar mijn weten is het Christian Grey...

  Daarom, ik heb echt géén idee waarom OPI er Gray van heeft gemaakt...

  Of zit ik nou misschien zo fout te denken?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien is Gray een verwijzing naar Dorian Gray of Gray's Anatomy? Hoe dan ook: ik vind het een super mooi kleurtje (die van mij is nog onderweg uit Amerika) en ik kan niet wachten om hem ook uit te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs