Dollish Polish Cold Winds Are Rising

vrijdag 3 april 2015

Vandaag wil ik jullie een lakje laten zien die ik helemaal niet zo bijster interessant vond, tot ik 'm tegenkwam op Anc haar blog. Zo zie je maar weer hoe gevaarlijk leuke blogs kunnen zijn he! Gevaarlijk voor de portemonnee!Ik heb geen enkel idee bij welke collectie Cold Winds Are Rising hoort en of ze uberhaupt wel bij een collectie hoort. In het verleden brachten indiemakers namelijk ook gerust losse lakjes uit. Wel weet ik dat het lakje is gebaseerd op de serie Game Of Thrones. En nee, ik heb het nog steeds niet gekeken ;-).


 Cold Winds heeft een mediumgrijze basis met daarin blauwe hexglitters en wat losse vierkante glitters. Niet echt bijzonder of apart te noemen, maar wel erg mooi. De glitters zijn vrij subtiel, wat het echt wel een heel leuk lakjes maakt! Ik heb trouwens wel het idee dat er verschillende varianten in de loop der tijd zijn uitgebracht, want ik kan ook een aantal swatches vinden waar veel meer glitters de mix zitten, maar ook swatches waarbij er een duidelijk zichtbare zilveren glitter te zien is. Welke variant ook: ze hebben elk hun eigen charmes. Al ben ik stiekem érg blij met de mijne.. Niet verder vertellen hoor :P.

Dollish Cold Winds

Dit is het eerste lakje van Dollish waar ik niet zo tevreden ben qua lakbaarheid. Er zit een slap kwastje in en de substantie is wat te waterig om netjes mee te kunnen lakken. Maar gelukkig niets ernstigs waardoor je helemaal niet kunt lakken ofzo. Ik vond het alleen wel de moeite waard om te vermelden, omdat Dollish Polish eigenlijk altijd vrij consistent is met haar formules.

Dollish Cold Winds

Dit lakje van Dollish Polish is discontinued, maar ondertussen heeft ze haar al twee keer terug laten komen in haar Clearance Bin. Hou die Bin dus in de gaten als je dit lakje wilt! Als ze daar weer komt, betaal je $6,75 voor 15ml, uiteraard exclusief verzendkosten.


Wat vind jij van deze combinatie? En vertel eens: wat is jouw alltime favorite van Dollish?

4 opmerkingen :

 1. Leuk!! Ik vind grijze lakjes altijd heel mooi, zeker als er dan nog eens blauw bij zit! :) Ik heb nog geen lakjes van Dollish Polish maar ze staat al heel lang op mijn wish list :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze lakken echt heel erg fijn! En het leuke is dat je van de meeste lakjes ook mini's kunt kopen, die zijn maar $5 per stuk. Leuk prijsje om eens te proberen! Of misschien heb je geluk en staan er leuke lakjes in haar Clearance Bin, die zijn maar $6,75 voor een fullsize.

   Verwijderen
 2. Mooi! Gave kleurcombinatie met die blauwige glitters!

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs