Rimmel Glaston- Berry

donderdag 7 mei 2015

Rimmel is zo'n merk waar ik niets mee heb. Ik heb wel eens een mascara en een poeder geprobeerd, maar dat resulteerde in traanogen en bultjes en hierdoor loop ik vrijwel altijd langs het schap zonder er een blik op te gunnen. Toch heb ik in de laatste weken echt fantastische lakjes bij andere bloggers voorbij zien komen en met de 1+1 gratis-actie bij de Kruidvat, kon ik het niet laten om toch twee van deze poppy kleurtjes mee te nemen.Glaston- Berry hoort bij de laatste collectie wat een samenwerking is met Rita Ora. De collectie is herkenbaar aan de vrolijke bloemen en handtekening op het dopje. De collectie telt 8 heerlijke zomerse kleurtjes. Perfect voor aankomend seizoen!


Glaston- Berry is een heerlijk rood lakje die lekker fel is en verder geen poespas heeft. Een simpele crème finish dus. Wat mij betreft past dat perfect bij de kleur. Ze neigt wel wat naar koraal en het grappige is dat is heel erg afhankelijk is van je huidskleur. Ik heb deze lak namelijk op dezelfde dag bij mijn mams gelakt en bij haar toont ze veel meer koraal dan bij mij.

Rimmel Glaston Berry

De pigmentatie van Glaston- Berry is zeer goed. Zo goed zelfs, dat het een onecoater te noemen is met slechts één dun laagje. De substantie is prima en vloeit over de nagels. Het kwastje is vrij breed en bij mij niet helemaal lekker afgesneden, waardoor er aan de zijkanten wat stukjes nagel niet mee gelakt werden. Dit is ook de reden waarom ik twee laagjes heb gelakt. Ik gok dat ik gewoon een kneusje heb, want ik lees niets dan positieve reviews dus ik ga even van het positieve uit en gok dat jullie gewoon normale kwastjes zullen krijgen.

Rimmel Glaston Berry

Ik ben positief verrast! De substantie, de droogtijd, de vrolijke kleurtjes! Ja, leuk! Het enige is dat de crèmekleurtjes niet echt uniek te noemen zijn en als jij al een behoorlijke stash hebt, je waarschijnlijk wel ergens een dupe hebt. Vooral als je flink wat rode tinten van OPI en/of Essie hebt. Maar ze zijn het proberen wel waard!

De lakjes van Rita Ora zijn momenteel ruimschoots verkrijgbaar bij de Kruidvat, waar je €4 betaalt voor een flesje van 8ml. Niet per se een budgetlakje, maar door de 1+1 gratis- actie die momenteel loopt, betaal je slechts 2€ voor een flesje.

Heb jij deze collectie al gespot? En wat zijn je favoriete kleurtjes? Vind je Glaston- Berry net zo leuk als ik? 

6 opmerkingen :

 1. Hmm, ik ben ook geen fan van Rimmel, maar dit vind ik dan wel weer een leuk lakje. En goed betaalbaar! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker! Helemaal met de actie die nu loopt! Heb er nog eentje gelakt en die is ook zo goed gepigmenteerd, dus ze zijn die 2 euro absoluut waard!

   Verwijderen
  2. Zeker! Helemaal met de actie die nu loopt! Heb er nog eentje gelakt en die is ook zo goed gepigmenteerd, dus ze zijn die 2 euro absoluut waard!

   Verwijderen
 2. Ik heb zelf ook niets met Rimmel door slechte ervaringen uit het verleden. Daardoor heb ik er zelfs niet meer aan gedacht dat ze ook nagellak hebben. Ik ben blij verrast door jouw positieve reactie over deze lak. Toch zal ik het niet zo snel aanschaffen doordat ik niets met het merk heb om bovenstaande redenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit! Hou wel van een mooie rode lak, helemaal als ie zo goed dekt!

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs