Catrice Nomaddicted To Red

woensdag 10 juni 2015

Nadat ik eigenlijk niets anders dan positief was over mijn laatste aankoop van Catrice, (S)Wimbledon, kon ik het niet laten om een lekker kleurtje uit de laatste LE mee te nemen. Voor vandaag heb ik Nomaddicted To Red voor jullie.Helaas was de "liefde" voor Catrice maar van korte duur, want in dit flesje kwam weer het oude, veel te brede kwastje tevoorschijn. Gelukkig dit kerer zonder scheve haren en uitstekers, maar toch weer heel erg breed. Vind ik echt jammer!


Nomaddicted hoort bij de Nomadic Traces, wat een Limited Collectie is voor de maand mei. De nagellak-collectie bevat slechts vier lakjes, maar wel elk met een bijzondere finish. Ik vind het uiterlijk van de flesjes echt waanzinnig met de print op de doppen.

Nomaddicted is een lief koraalroze kleurtje met een oranje ondertoon. Niet echt heel erg bijzonder natuurlijk, maar Nomaddicted heeft een crème satin finish. Dus mat met een subtiel glansje. En dát maakt het lakje wel echt een heel erg leuk kleurtje!

Catrice Nomaddicted To Red

Sja, ik verklapte al dat het kwastje weer lekker breed is, dus daar ben ik niet positief over. Er is wel mee te lakken, maar het kost wel enige moeite en nauwkeurigheid. De droogtijd is gelukkig wel lekker snel en met twee laagjes zit ze prima. De houdbaarheid op mijn nagels was niet zo heel erg lang, maar dat komt wellicht ook door het ontbreken van een topcoat. Deze heb ik niet gelakt omdat ik dan de satin finish weg zou halen.

Catrice Nomaddicted To Red


Mijn mening over Nomaddicted gaat nog een beetje van hot naar her. De kleur is op zich niet zo spannend, maar de finish maak het toch echt wel een héérlijk zomers lakje! Het kwastje is gewoon prut, maar de pigmentatie is wel weer erg fijn. Dus ja... Een beetje mixed feelings hier!

Wat vind jij van Nomaddicted? Heb je nog andere kleurtjes uit deze collectie meegenomen?

8 opmerkingen :

 1. Mooie kleur! Ik vind de breede kwastjes juist erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het kleurtje staat je erg goed! In de komende nieuwe collectie zitten nieuwe kwastjes die, volgens Catrice zelf, een stuk beter zijn. Ik ben benieuwd.
  Ik vind een breder kwastje wel fijn maar die van Catrice zijn net iets té inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze kleur staat echt prachtig bij jouw huidskleur!

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs