Orly Fireball

woensdag 8 juli 2015

Zo jeetje, wat een idioot drukke (maar leuke!!) weken heb ik achter de rug! Familie uit Zuid Afrika was over en daarbij was het weer de afgelopen week natuurlijk ineens bijzonder goed, dus de Radlertjes en wijntjes hebben goed gesmaakt! Doordat het zonnetje flink scheen, gingen de donkere kleurtjes meteen de kast in en kwamen de neons en holo's tevoorschijn. Deze week heb ik slechts één lakje om aan jullie te laten zien, maar wel meteen een knallertje!Fireball hoort bij de Adrenaline Rush Collectie en deze is uitgebracht voor de zomer van dit jaar. De collectie telt 6 flitsende kleuren die lekker neon zijn.

Orly Fireball

Fireball is een prachtig koraalkleurtje met een verlegen paarsblauwe microshimmer. Deze shimmer is écht erg verlegen en helaas nauwelijks zichtbaar op de nagels, alleen onder vals (TL-) licht zie je haar goed. Jammer, want juist deze twist op alle bestaande neonkleurtjes had ik erg leuk gevonden, maar je hoort me echt niet klagen omdat ik koraal ook fantastisch vind.


Op mijn nagels neigt ze wat meer naar oranjerood, maar absoluut nog koraal. Ik had wat moeite met de substantie, want deze is vrij dik en brengt wat lastig aan. Het kwastje is mooi slank en hierdoor kun je wel nauwkeurig lakken. De pigmentatie is verrassend goed en Fireball zou met slechts één laagje prima kunnen zijn. Ik vond haar alleen nog te streperig en daarom zie je op de foto's twee laagjes met een laagje topcoat.

Is ze niet leuk? Ik kocht haar op eBay, waar ik omgerekend ongeveer 11€ betaalde inclusief verzendkosten. Het wordt echt tijd dat de dollar weer wat gunstiger voor ons komt te staan he ;-).

Wat vinden jullie van Fireball? 

6 opmerkingen :

Made With Love By The Dutch Lady Designs