Catrice It's A Very Berry Bash

dinsdag 4 augustus 2015

Wow.

Hebben jullie de nieuwe LE van Catrice al gespot bij de Kruidvat? Ik wel en ik was letterlijk blown away.. Wat een héérlijk kleurtjes! Vooral de lipsticks en blush trokken mijn aandacht, maar toch kon ik ook niet de winkel verlaten zonder een lakje mee te nemen. Vandaag ga ik er alvast eentje hiervan aan jullie laten zien.
It's A Very Berry Bash hoort bij de It Pieces Collectie, wat een Limited Collectie is die van eind juli tot halverwege augustus 2015 verkrijgbaar is.  Nu dus :-). Het is een heerlijke herfstcollectie en ik merk aan mezelf dat ik door de vele regen steeds meer geneigd ben om me in zulke kleurtjes te vertonen. En ja... Ik weet dat het gister in één klap ineens weer 25+ graden was, haha! Anyway, de collectie bevat vier lakjes die mij zeker wel aan de herfst doen denken.


Bash heeft een prachtige wijnrode kleur met wellicht een hintje paars erdoorheen. Misschien wel beter te omschrijven als bordeaux. Ik krijg er in elk geval zin in om een lekker Chianti-tje voor mezelf in te schenken! De lak heeft geen poespas en heeft een prachtige crème finish.

Ik liet jullie vorige week bij FuchsCIA weten dat ik behoorlijk ontevreden was over het kwastje, maar omdat hier weer in grote letters "new brush" op het dopje stond, ben ik de gok aan gegaan. Ik kocht de lak hartje centrum Den Haag, waar ze blijkbaar alle lakjes dichtplakken, dus ik kon niet even van te voren spieken. Gelukkig bleek bij thuiskomst dat er een zelfde kwastje in zat als bij (S)Wimbledon. Dikke jeej!

Catrice It's A Very Berry Bash

Het kwastje is nog wat aan de brede kant, maar niet uitzonderlijk en er is prima mee te lakken. Er zitten geen dwarse haren in het kwastje en de ronding is zoals je eigen nagel ook loopt. Fijn!
Ook de pigmentatie is verrassend goed! Met één laagje zat ze eigenlijk al prima, maar ik besloot toch een tweede laagje te lakken. Hierdoor werd ze iets donkerder, maar niet bijzonder veel. En de droogtijd was ook vrij snel. Ik kan klagen, maar als iets goed is zal ik het ook zeggen. Dus bij deze: well done, Catrice!

De kleur... Oh, de kleur! Echt he-le-maal mijn straatje en ik denk dat dit een lakje is die de aankomende herfst- en wintermaanden veel op mijn nagels mag schitteren.

De collectie is nu verkrijgbaar bij de Kruidvat. Een flesje bevat 10ml en kost €2,99.

Heb jij al kleurtjes van deze collectie gespot? Wat vind je ervan? En vind je Bash net zo leuk als dat ik haar vind? Of ben jij nog wel helemaal into de zomerkleurtjes?

1 opmerking :

Made With Love By The Dutch Lady Designs