CBL Gemini Rising

donderdag 6 augustus 2015

Natuurlijk draait het weer 10 miljoen graden om als ik het erover heb! Zeg ik dat het zo veel regent en ik daardoor meer geneigd ben om donkere kleurtjes te dragen, komt het zonnetje ineens weer buiten spelen. En vol gas ook! Maar ik klaag niet, uiteraard heb ik liever zon dan regen!

Maar dat betekent ook dat mijn mening weer is bijgesteld... Vol zonnige kleurtjes op mijn nagels!
(En nu zul je zien dat zodra deze post online komt, we regenregenregen hebben, hahaha...)CBL is een primeurtje hier op Mijn Kleine Geheimpjes. Ik had weleens wat gave lakjes van dit merk gezien, maar de echt leuke kleurtjes waren vaak behoorlijk heftige holo's en daarom liet ik dit merk vaak toch wat links liggen. CBL staat voor Colors By Llarowe en dit indiemerk is opgericht door Leah Ann Llarowe, de oprichtster van de webshop Llarowe. Volgens mij zag dit merk in 2012 voor het eerst de ogen en grijpgrage handjes van (inter)nationale kopers, maar ik ben niet helemaal 100% zeker van het jaar. De lakjes zijn 3- tot 5-Free en Cruelty Free.


Gemini Rising is uitgebracht voor de zomer van 2014 en is in The Holo's geplaatst. Dit is een aparte collectie, maar niet slechts een enkele collectie. Er worden namelijk regelmatig lakjes toegevoegd. Deze dus in de zomer van 2014.

Ze heeft een gifgroene basis die behoorlijk fel is en in deze basis vind je een lineaire holo terug. Een behoorlijk sterke. Zonnebril op dames!


De pigmentatie is ontzettend goed en je zou met één dun laagje al weg kunnen komen. Toch heb ik er twee gelakt, maar eerlijk gezegd zag ik nauwelijks verschil tussen het eerste of het tweede laagje. De droogtijd is lekker snel en de finish is lekker glossy. Maarrrr... All good things come to an end helaas, want ik heb een mededeling waar ik ont-zet-tend van baal: ze staint als een malle. Niet een beetje, maar héél erg. Als bewijsje heb ik een fotootje gemaakt van mijn nagels vlak nadat ik Gemini eraf haalde. Baal, baal, baal, want ik heb een goede basecoat gebruikt. Maargoed.. Ik vind haar toch wel te gaaf om haar verder te verstoppen in de letterbakken, dus ik neem het maar voor lief.


Ik snap je twijfels, maar kijk nou toch eens... Hoe kun je hier nou niet verliefd op worden? Enne... Zo lang de lak óp je nagels zit, merk je niets van de stains ;-)...


Colors By Llarowe is uiteraard verkrijgbaar bij Llarowe zelf, maar ook bij Harlow&Co en Hypnotic Polish. Een flesje bevat 12ml en je betaalt ongeveer 10-13 euro voor een flesje, afhankelijk van de shop en de wisselkoers van het moment.

Wat denk jij? Gaaf of niet? En wat zou jij doen als een lakje zo erg staint? 

8 opmerkingen :

 1. Zonde dag hij zo staint maar hij is wel heel erg gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleurtje! Lekker zomers en fris ook, jammer alleen dat hij zo staint, maarja, dat moet dan maar... :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voordeel is gelukkig dat je niets van de stains ziet zo lang je nagels gelakt zijn :D

   Verwijderen
 3. It's really gorgeous. Love it :-D

  I don't mind stains so much as my nails are always painted ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha same here! Well, 99% of the time.. Sometimes i will have a sunday "off".

   Verwijderen
 4. Auch die staint echt goed ja... Maar inderdaad, het lakje maakt zoveel goed!! Wat een beauty!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo waar! Ben nu alleen heeeel erg nieuwsgierig naar meer kleurtjes van CBL haha!

   Verwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs