Femme Fatale Touch Of Madness

woensdag 16 september 2015

Ondanks dat ik vandaag waarschijnlijk ergens achter Seljafoss loop, op Puffin-jacht ben of heerlijk in de Blue Lagoon in IJsland rondhang, wilde ik toch nog een lakje met jullie delen. Een lakje van een merk die ik hier nooit eerder heb laten zien, namelijk Femme Fatale. Worden jullie ook niet al helemaal blij, alleen om de naam?


Sophie besloot in 2011 een webshop te openen met allemaal verschillende merken nagellak en deze webshop is ondertussen de grootste van Australië. Ook rond deze tijd besloot ze cosmetische producten te maken, waarvan haar duochroom oogschaduws heel erg bekend (en gaaf!!) zijn. Ergens halverwege 2012 heeft ze dit uitgebreid met nagellakken en heeft het merk zich echt gevestigd. Er zijn al verschillende collecties uitgebracht en ook in de make-up blijft Sophie zich ontwikkelen..

Vraag: ik heb een aantal oogschaduws van dit merk. Zijn jullie geïnteresseerd in swatches ervan?
Eén ding kan ik zeggen: ze zijn ontzettend uniek :-) !

Femme Fatale Touch Of Madness

Touch of Madness hoort bij een collectie die is uitgebracht voor de winter van 2014. Helaas heeft deze collectie geen specifieke naam, alleen "Winter 2014". De collectie bestaat uit zeven lakjes.

Ze heeft een magenta basis met daarin tal van gekleurde microglittertjes. Voor een merk die bekend staat om haar glittercombinaties, vind ik dit een prachtig en subtiel kleurtje!


De substantie is iets aan de dikke kant, maar er is goed mee te werken. Zorg voor een goed afgestreken kwastje zodat er niet teveel lak op je nagels komt. De droogtijd is lekker snel, alleen droogt ze wel enigszins gritty op, Ik raad dan ook absoluut aan om een laagje glans te lakken, want het maakt echt een wereld van verschil! Nou ja, als je boven- en onderstaande foto vergelijkt, zie je zelf al snel het verschil.

Femme Fatale Touch Of Madness

Het kwastje is qua breedte perfect, alleen voor het mooie net iets te vol. Hierdoor krijg je dus snel te veel lak op je nagels en daarom zeg ik wederom: goed afstrijken. Het is geen vervelend kwastje, het is er meer eentje waar je even gewend aan moet raken.


Normaal gesproken vind ik doosjes om een lakje een beetje onzin, maar dit is het eerste merk waar ik alle ingrediënten terug kan vinden op het product zelf, dus in dit geval vind ik het een goede keus!


Femme Fatale is o.a. verkrijgbaar bij Color4Nails, maar sinds een tijdje verzend Femme Fatale zelf ook wereldwijd (al zijn de verzendkosten wel erg hoog). Een flesje bevat 9ml en kost ongeveer een tientje.

Was jij al bekend met dit merk? Wat vind je van Touch Of Madness?3 opmerkingen :

  1. Ik kende dit merk nog niet maar het ziet er alleszins goed uit! Die glitters, wauw <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Femme Fatale vind ik echt mooie lakjes hebben <3 en wat gaaf dat je in IJsland zit! Ik ben ook erg benieuwd naar de oogschaduwkleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kleur! Geniet lekker van je vakantie!!

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs