piCture pOlish Cherish

donderdag 10 september 2015

Vandaag heb ik een lakje die echt wel een behoorlijke tijd op mijn wishlist heeft gestaan. Op de een of andere manier durfde ik haar niet te bestellen. Jullie weten dat ik een nude op z'n tijd ontzettend kan waarderen, maar deze leek op swatches zo dicht bij mijn eigen huidskleur te liggen, dat ik het niet helemaal aandurfde. Morgen heb ik een bruiloft en gezien mijn jurkje al opvallend genoeg is (mintgroen), besloot ik hierbij nude hakken en dus een nude lakje te gaan dragen. En weet je: de kleur is daarvoor perfect!Cherish is wederom een Collaboration Shade, uit de Collaborations 2015. Het is het lakje van blogster Anna Gorelova uit de Oekraïne. Autumn hoort bij dezelfde collectie, al is Cherish uitgebracht voor het voorjaar en Autumn voor het najaar.

"Cherish is the highest form of appreciation. You can no longer hide feelings to manicure. This is love confessions to your own nails." - Anna Gorelova


Ze wordt omschreven als een taupekleurige basis met daarin de scattered holo waar piCture pOlish bekend om staat. Ik vind het niet echt een taupe, maar meer een beige tint. De scattered holodeeltjes geven het geheel weer een feestelijk effect, zeker in het zonnetje.


Ik ben het helemaal met Anna eens: hoe langer Cherish op mijn nagels zit, hoe mooier ik haar begin te vinden. Eerst moet ik zeker wel even wennen, omdat ze toch best licht is en ze inderdaad erg dicht bij mijn eigen huidskleur ligt. Maar eigenlijk kan ik nu niets anders dan concluderen dat ze wowie is!


Ik val waarschijnlijk in herhaling, maar ook op dit lakje van piCture pOlish is niets aan te merken. Het fijne kwastje werkt lekker nauwkeurig en zorgt ervoor dat de lak als boter over de nagels vloeit. De droogtijd is lekker rap en met slechts twee laagjes is de dekking al meer dan prima.


piCture pOlish is het gemakkelijkst verkrijgbaar via de Nederlandse webshop PrettyPolish. Een lakje bevat 11ml en kost tussen de 10 en 13 euro voor een flesje. En met de kortingscode "emily" krijg je ook nog eens 10% korting! 2 lakjes van piCture pOlish kunnen goedkoop verzonden worden met brievenbuspost.

Wat vind jij van Cherish? En heb ik je ondertussen al overgehaald om eens een lakje van piCture pOlish te proberen of heb je nog twijfels?

1 opmerking :

Made With Love By The Dutch Lady Designs