Kiko 524/ Blue Multicolor

vrijdag 16 oktober 2015

Ik vond het weer tijd om eens een Kikootje op mijn nagels te dragen. Ik heb er best behoorlijk wat en toch pak ik ze nauwelijks. Best raar, omdat ze stuk voor stuk prima lakken.


Wederom heeft Kiko er helaas voor gekozen om een saai nummertje voor dit lakje te kiezen en dat is dit keer nummertje 524. Ik vond ook nog een alternatieve naam en dat is Blue Multicolor. Zelf zie ik er voornamelijk grijs is, maar goed, het is een leuk lakje en dan neem ik de saaie naam maar voor lief.


Ze heeft een medium grijze basis en daarin zitten donkerblauwe en paarsroze microglitters. In het flesje lijkt ze wat metallic te zijn, maar gelukkig zie je hier op de nagels niets van terug!


Kiko 524

De substantie is prima, het kwastje is goed te hanteren en de droogtijd is lekker vlot. Eigenlijk vrij weinig aan te merken op dit lakje, behalve dat je het kwastje goed moet afstrijken omdat ze geneigd is te veel mee te nemen en je dan echt een dikke laag op je nagels krijgt. Ondanks dat de basiskleur sheer is, laten de microglittertjes zich goed op bouwen en op de foto's zie je dan ook maar twee laagjes.


Ik vind haar leuk! Ik twijfelde wat omdat ze zo metallic aandeed in het flesje, maar op mijn nagels word ik er helemaal vrolijk van! Goede glittercombinatie in een rustige basis. 


Kiko verzend ondertussen naar Nederland en een lakje van 11ml op hun site te koop voor zo'n €2. Vaak zijn de lakjes in de aanbieding namelijk, als het al niet altijd is. Tevens zijn er sinds een tijdje wat verkooppunten in Nederland, namelijk in het Alexandrium in Rotterdam (en als je daar toch bent, ga dan eens eten bij Shiki Lounge; heerlijk!), in het stadshart van Amstelveen en bij het Central Railway Station in Amsterdam.

Wat vind jij van #524?

2 opmerkingen :

Made With Love By The Dutch Lady Designs