Pretty Serious Bloody Bride

woensdag 21 oktober 2015

En jaaaaa, daar was het lakje waar ik helemaal verzot op was! Kijk snel mee!



Bloody Bride hoort bij de Till Death Do Us Party- Collectie en is speciaal door Kaz, de eigenaresse achter het merk, gemaakt om te dragen op haar bruiloft. De kleine collectie telt slechts vier lakjes en deze hebben elk een vrolijke naam die te herleiden valt naar een huwelijk.


Ze heeft een prachtige, letterlijk bloedrode basis en daar zitten echt tal van vrolijk gekleurde glitters in. Paars, roze en rood, superleuke combinatie!


En op mijn nagels... Vind ik Bloody Bride helaas één grote tegenvaller! De basiskleur is met één laagje nog steeds prachtig bloedrood, maar niet dekkend. Een tweede laagje maakt het geheel in mijn ogen veel te donker, waardoor de glitters niet meer sprankelen. Ze zakken er eerder wat in weg. Nog steeds een mooi lakje hoor, dat absoluut, maar niet mijn ding. Helaasch! Ik had haar zo gaaf gevonden als ze op de nagels net zo zou zijn als in het flesje!


Verder is de substantie van de lak ook wat vreemd. Aan de ene kant dik, maar toch ook weer niet. Een beetje vreemd, laten we het daar op houden :-). Door de vele glitters lakt ze ook niet zo nauwkeurig als ik zou willen. Gelukkig is de droogtijd wel gewoon normaal.

Sja, ik weet het niet zo goed... Wat vind jij van Bloody Bride? Vind je haar ook te donker, of vind je haar zo wel erg gaaf?

Pretty Serious is verkrijgbaar via bijvoorbeeld Harlow&Co en Nailista, maar ook via Pretty Serious zelf. Een lakje bevat 11ml en kost je ongeveer een tientje per flesje.

3 opmerkingen :

 1. Gorgeous colour and love the glitters :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem op je nagels ook heel gaaf hoor!
  Maar eerlijk is eerlijk, in het flesje is ze nog nét een tikkie mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooie kleur, wat jammer dat hij niet goed dekt :(
  Ik vind hem er op de foto's wel gewoon goed uitzien maar voor zo'n prijs verwacht je toch wel dat hij perfect is vind ik.

  - Sann | Piixel.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs