Sleek Sweet Cheeks

zaterdag 3 augustus 2013

Vandaag weer eens een beautyproduct, namelijk Sleek Sweet Cheeks.
Sleek Sweet Cheeks


Sweet Cheeks behoort tot de Candy Collection en is één van de Blush By 3 palettes van Sleek.
Ik heb me laten vertellen dat de Candy Collection een Limited Collection is, maar ik kan er helaas niets van terugvinden, dus pin me hier niet op vast. Hij is vooralsnog (gelukkig!) goed verkrijgbaar!

Sleek is een merk waar ik pas kort bekend mee ben. Ik hoorde om me heen wel wat goede verhalen, maar helaas was het in Nederland alleen online verkrijgbaar. Omdat ik een vrij bleek huidje heb, wil ik make-up producten die ik voor de eerste keer wil kopen eerst in handen hebben en niet zomaar op de gok online bestellen. Deze beslissing heeft me al een heeeeleboel miskopen bespaard, haha!

Bij de shoptrip naar Enchantra was het dus zo ver, ik kon de Blushes en de Blush By 3's bekijken.Eigenlijk had ik de kleurencombinatie "Lace" op het oog, maar toen ik dit pareltje zag, moest en zou ik deze hebben.Jeeejjj, mijn eerste Sleek-product...



Ik vind persoonlijk de vormgeving van de producten van Sleek erg fijn. Het zwarte doosje straalt iets professioneels uit en buiten dat vind ik ze ook erg chic ogen. De Blush By 3 komt in een vrolijke, kartonnen verpakking waar duidelijk op staat wat erin zit, helaas heb ik deze niet meer.

Onder het kartonnetje komt het ware gezicht naar buiten, namelijk een matzwart doosje met in glimmende letters de merknaam erop en rechts onderin de naam van de collectie en het product. In het dekseltje zit een spiegel welke net zo groot is als het doosje. Het materiaal lijkt sterk te zijn en dit heb ik ook ondervonden. Sweet Cheeks is al menigmaal uit mijn handen gevallen maar gelukkig zie je hier niets van en ook de blushes zitten nog perfect in de pans.




Sweet Cheeks heeft 872 als nummer en bevat de kleuren Cupcake, Dolly Mix en Candy Floss, welke helaas alleen in de palette te koop zijn en niet los.
Sleek Sweet Cheeks
Vlnr: Cupcake, Dolly Mix en Candy Floss



Cupcake... Cupcake is een felroze cream blush met een blauwe ondertoon.
De pigmentatie is waanzinnig, echt intens! Ik heb verschillende manieren geprobeerd om deze netjes op te krijgen, maar vooralsnog heb ik het niet voor elkaar gekregen. Waarschijnlijk is deze kleur gewoon net too much voor mijn bleke huidje.

Dolly Mix... Mijn favoriet uit de palette. Dolly Mix is een zachte oudroze kleur met een hintje lavendel en heeft een matte finish. Ik vind 'm mooi subtiel, maar toch zie je dat ik iets van kleur op heb.

Candy Floss... Candy Floss is een vrij felle medium roze blush die iets naar rood neigt, met een prachtige subtiel gouden shimmer erin. Een heerlijk zomerkleurtje!

Kijken jullie mee naar de swatches?
Sleek Sweet Cheeks
Cupcake, Dolly Mix en Candy Floss
Swatches aan de binnenkant van mijn onderarm.


Zoals je kunt zien, is de pigmentatie intens. Je hebt dan ook maar een heel klein beetje, en ik bedoel echt een héél klein beetje product nodig voor een frisse gloss op je wangen. Ik gebruik zelf een stippling brush hiervoor met syntetische haren, dus geschikt voor zowel poeder- als cremeproducten. 1 veegje over de gewenste kleur is voldoende voor 1 wang. En dan tik ik 'm nog af ook!
Ik heb er een favoriet merk bij, namelijk Sleek. Ik heb de blush "Pomegranate" nog op mijn wishlist staan, een aantal van de creamy oogpotloden en ik ben ook erg benieuwd naar de foundations.
Blush By 3 bevat 17 gram product, kost € 12,99 en is helaas alleen nog maar online te kopen, maar gelukkig bij veel verschillende webshops, bijvoorbeeld The Make-Up Spot, Alice & Jo, Enchantra, MissLipgloss en Sleek zelf.
Heb jij al producten van Sleek geprobeerd?
Xx

4 opmerkingen :

  1. Wat een gave blush! Ik vind Candy Floss echt heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi blushtrio! Ik ben ook fan van Sleek;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is mooi :D. Heb je nog aanraders? Of tips die ik echtechtecht moet hebben..?

      Verwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs