P2 Miss Velvet

maandag 14 oktober 2013

In de post Shoplog #1- DM Drogist liet ik jullie een aantal producten van het merk P2 zien die ik had meegenomen, omdat ik erg benieuwd was naar dit merk.
Vandaag wel weer een lakje van P2, maar dit keer geen Sand Style.
Vandaag P2 180 Miss Velvet.
p2 miss velvet
 

Miss Velvet heeft nummertje 180 en hoort bij de Volume Gloss lakjes, welke allemaal de populaire glossy gel-look moeten geven. Miss Velvet behoort tot een limited collectie genaamd Think Big, Act Big, is sinds September verkrijgbaar en is de herfst/winter collectie van 2013.

Miss Velvet is een berryroze cremelak. Het schijnt dat de nagellakjes van P2 veganistisch zijn, maar ik kan er niets over terugvinden en ook de ingrediëntenlijst ontbreekt helaas.


Allereerst wil ik even het kwastje onder de aandacht brengen. Ik ben zo'n muts die producten in de winkel nooit openmaakt en daardoor regelmatig thuis onaangenaam verrast word omdat het product al getest bleek te zijn door iemand anders, of dat het kwastje echt totaal niet voor mijn nagels bestemd zijn. Zulke dingen...

Zo ook bij deze lakjes van P2. Ik zag 2 kleurtjes, stopte ze in mijn mandje, rekende ze af en toen ik eenmaal thuis was, nam ik ze eens kritisch onder de loep. Toen ik het kwastje zag, was ik in eerste instantie diep teleurgesteld, omdat het eigenlijk lookalikes zijn van de kwastjes die Catrice gebruikt, alleen dan (gelukkig) een stuk smaller. Maar bij het lakken met deze kwastjes, verdwenen de negatieve gedachten over deze kwastjes meteen. Ze zijn echt heel erg fijn, smal genoeg om smalle nagels mee te lakken en met een beetje druk op het steeltje waaieren ze netjes uit om ook de brede nagels te lakken. Ook nemen ze genoeg product op ondanks dat de haartjes relatief kort zijn.

De lak is echt prima, het is een onecoater te noemen. Toch heb ik er natuurlijk nog een extra laagje overheen gelakt. De glans is geweldig. Ik snap de term gel-look nooit zo erg, maar ik gok dat dat met die extreme glans te maken heeft, wat deze lak ontzettend goed toont.
De lak droogt ook ontzettend snel, wat natuurlijk ook altijd fijn is.
Onderstaande swatch is zonder topcoat.

p2 miss velvet
Miss Velvet, 2 laagjes zonder topcoat (schaduw)


Ja, ik baal.. Absoluut. Wáár-om, wáár-om zit er geen P2 verkooppunt hier in de buurt of woon ik toch niet aan de andere kant van het land? Tot nu toe bevallen alle nagellakjes van P2 die ik heb meegenomen me zéér goed en fijn pluspunt is natuurlijk de kleine prijsjes van hun producten.

De Volume Gloss lakjes bevatten 12ml, kosten €1,95 en zijn te koop bij de DM Drogist in Duitsland.
Verder helaas niet te koop in Nederland, maar ik hoop dat Enchantra deze geweldige lakjes misschien ook in haar assortiment op zal gaan nemen.. Duimen jullie mee?2 opmerkingen :

 1. Mooie kleur! Echt een must-have voor mij ;)
  Blijft de lak goed zitten zonder topcoat?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb 'm er na 2 dagen afgehaald en er zat toen een klein beetje tipwear. Maar geen grote beschadigingen oid en bij mij houdt nagellak zowiezo nooit zo lang :D

   Verwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs