Dollish Polish Ever Thine, Ever Mine

dinsdag 9 december 2014

Afgelopen jaar bracht Dollish een valentijnscollectie uit, maar deze leek me niet zo leuk en daarom sloeg ik de collectie over. Pas toen Anc dit lakje op haar blog liet zien, viel me pas op dat het stiekem toch wel een leuk kleurtje was... Vandaag dus Ever Thine, Ever Mine!Ondertussen heb ik al best vaak een lakje van Dolly laten zien, dus merk-informatie laat ik vandaag even achterwege. Ever Thine Ever Mine komt uit de Valentine's Trio uit 2014, genaamd True Romance. De collectie bevat drie romantische lakjes.


Ever Thine, Ever Mine is een mediumrode jelly basis en heeft in die basis zwarte en rode hexglitters en ook nog hele kleine holografische glittertjes. Ze zijn te groot om microglitters te noemen, maar ik vind ze eigenlijk ook weer te klein voor gewone glitters.

Dollish Ever Thine Ever Mine

Onlangs had Dolly deze lak in haar clearance bin op Etsy staan en de lak heeft een paar weken in mijn winkelmandje gestaan. Ik twijfelde alleen nog teveel om haar daadwerkelijk te bestellen.
Toen was het ineens weer mijn beurt voor Pandora (je weet wel, die doos die tussen een paar vriendinnen rondgaat met lakjes die een nieuw huisje zoeken) en het eerste lakje dat ik eruit graaide was Ever Thine, Ever Mine. En pats, weg was mijn twijfel; zij mocht bij mij komen wonen!


De lak was behoorlijk goopy van substantie, waardoor ze op de eén of andere manier wat klonterig lakte. Ik heb er een paar druppeltjes thinner in gedaan en daarmee was het probleem weg. De lak is nog steeds wat dik, maar niet meer zo klonterig. 


De droogtijd is helaas niet zo snel, maar een sneldrogende topcoat verhelpt dat probleem als sneeuw voor de zon. Ik vind het echt een leuk lakje en vooral die zwarte glitters erin maken het een eyecatcher.


Ever Thine, Ever Mine is momenteel helaas niet meer te koop, maar wellicht restocked Dolly haar nog een keer in haar clearance bin. Hou de site dus goed in de gaten, want er is een (bijna) wekelijkse restock. De lakjes die erin komen zijn ook nog eens gunstig geprijsd! Ze bevatten allemaal 15ml.

Wat vind jij van Ever Thine, Ever Mine? X

Edit: Ze is nog wel te koop bij MeiMei, voor s$15, wat omgerekend iets minder dan € 9,5 is.
2 opmerkingen :

 1. Super mooi lakje: fijne glittermix! Ik vind het wel jammer dat de flesjes van Dollish tegenwoordig vierkant zijn.
  Ik ga zeker even kijken in de clearance bin..... >thnx voor de tip<

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, zonde is dat he! Al moet ik wel zeggen dat ik blij ben dat Dolly eindelijk wel een beetje standvastig is welk flesje ze uitgeeft. Ik heb volgens mij 5 verschillende soorten flesjes/logo's van Dollish Polish, echt vreselijk haha!

   Verwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs